وبلاگ

طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی : مربای توت فرنگی خود را درست کنید، سپس دستور العمل های مربای توت فرنگی و پیمز، مربای آلو، مربای شاه توت، مربای ریواس، مربای دامسون و دستور العمل های مربای دیگر را بررسی کنید. از خوردن مربا روی نان تست خسته شده اید؟ از آن برای درست کردن تارت های مربای خوش طعم خود استفاده کنید.

با مجموعه دستور العمل های توت فرنگی ما، از جمله کیک توت فرنگی، چیزکیک توت فرنگی، کاپ کیک توت فرنگی و بسیاری دیگر، از این میوه تابستانی نهایت استفاده را ببرید.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 کیلوگرم توت فرنگی
  • شکر مربا 750 گرم
  • 1 عدد لیمو، آب گرفته
  • محبوب ترین جایگزین ما
  • تارت های مربا

طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مرحله 1

پوست هر توت فرنگی را با برش مخروطی شکل در بالای توت ها با یک چاقوی کوچک و جدا کردن ساقه ها جدا کنید. بسته به اندازه آنها را به نصف یا چهار برش دهید. داخل یک تابه بزرگ با شکر بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید 2 ساعت خیس بخورد. شکر رطوبت را از توت فرنگی می گیرد و مطمئن می شود که زیاد متلاشی نشوند و رنگ زنده خود را حفظ کنند. دو نعلبکی را در فریزر قرار دهید – این به شما کمک می کند تا بفهمید مربا بعداً سفت شده است یا خیر.

مرحله 2

مخلوط را روی حرارت ملایم گرم کنید و به آرامی به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود، هم بزنید. حرارت را زیاد کنید و 5 تا 10 دقیقه دیگر بجوشانید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد تا مربا به طرز محسوسی غلیظ شود.

مرحله 3

یکی از نعلبکی ها را از فریزر خارج کرده و کمی از مربا را روی آن بریزید. به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد. پس از سرد شدن، انگشت خود را به آرامی از داخل مربا عبور دهید. سطح باید چروک شود و انگشت شما باید یک دنباله واضح و برجسته از خود باقی بگذارد که دوباره پر نمی شود. همچنین، تست کنید که آیا مربا روی قند یا دماسنج دیجیتال به 105 درجه سانتیگراد رسیده است.

مرحله 4

هر کف یا تفاله ای را که تا بالا آمده است با قاشق جدا کنید. داخل شیشه های تمیز و استریل شده بریزید و روی آن دایره ای از موم یا کاغذ پخت قرار دهید. درب ها را پیچ کنید و روی هر شیشه به وضوح برچسب بزنید. این مربا به مدت 1 سال در جای خنک و تاریک نگهداری می شود. خنک یک بار باز شد. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...