وبلاگ

طرز تهیه دونات با مربا

طرز تهیه دونات با مربا:  برای این دستور به یک مخلوط کن پایه نیاز دارید. با ایده درست کردن دونات خود ناامید نشوید. هنگامی که اولین لقمه خانگی خود را میل کنید، هرگز به عقب نگاه نخواهید کرد. خمیر پر سبک، از بیرون کاراملی شده و شکرک زده شده و وسط آن با مربا پر شده است.

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قاشق چایخوری مخمر خشک سریع الاثر
  • 200 میلی لیتر شیر کامل، گرم شده
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 400 گرم آرد نان سفید قوی، به علاوه برای گردگیری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری به اضافه 3 قاشق غذاخوری برای پوشش
  • 50 گرم کره بدون نمک، نرم شده
  • روغن بدون طعم، برای کاسه و سرخ کردن عمیق
  • ¼ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • مربای تمشک بدون هسته 400 گرم

طرز تهیه دونات با مربا

طرز تهیه دونات با مربا

مرحله 1

مخمر را در کاسه یک همزن پایه مجهز به قلاب بریزید، شیر را در آن بریزید و به آرامی مخلوط کنید. تخم مرغ ها را بشکنید و دوباره مخلوط کنید. آرد، شکر و ½ قاشق غذاخوری نمک دریایی ریز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط شوند. در حالی که همزن در حال کار است، یک تکه کوچک کره اضافه کنید و بعد از اینکه مخلوط شد، مقدار بیشتری کره اضافه کنید. این کار را تکرار کنید تا تمام کره استفاده شود. خمیر را در یک کاسه کمی روغن ریخته، با یک حوله چای تمیز بپوشانید و بگذارید 1 تا 2 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، خوب بماند.

مرحله 2

خمیر را به آرامی برگردانید، سپس روی سطح کار کمی آردپاشی شده بریزید و به 12 قسمت تقسیم کنید. گلوله‌های محکم بغلتانید و روی سینی‌هایی با کاغذ شیرینی پزی که با آرد پاشیده شده‌اند، با فاصله چند سانتی‌متری بین هر کدام بچینید. با یک حوله چای تمیز بپوشانید و بگذارید دوباره ثابت شود تا اندازه آن دو برابر شود.

مرحله 3

یک تابه عمیق و پهن را که بیش از یک سوم پر از روغن نباشد تا 180 درجه سانتیگراد یا تا زمانی که یک مکعب نان در 30 ثانیه قهوه ای شود، گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، دارچین آسیاب شده و 3 قاشق غذاخوری شکر را مخلوط کرده و سینی را با کاغذ آشپزخانه آماده کنید. دونات ها را به صورت دسته ای در روغن به مدت 1 تا 2 دقیقه از هر طرف بپزید و زمانی که طلایی رنگ شد آنها را برگردانید سپس با احتیاط با قاشق سوراخ دار بردارید و روی کاغذ آشپزخانه آبکش کنید. بعد از 1 تا 2 دقیقه، به آرامی در مخلوط دارچین و شکر بریزید، سپس روی توری سیمی کاملا خنک کنید.

مرحله 4

مربا را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید، سپس با نازل در کیسه ای بریزید. با سیخ یک سوراخ کوچک روی دونات ایجاد کنید، سپس نازل را به وسط دونات فشار دهید و قبل از سرو، مقدار مناسبی مربا را داخل هر کدام لوله کنید. در یک شیشه دربسته نگهداری می شود و برای یک تا دو روز نگهداری می شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...