وبلاگ

طرز تهیه دونات با مربا

طرز تهیه دونات با مربا:  برای این دستور به یک مخلوط کن پایه نیاز دارید. با ایده درست کردن دونات خود ناامید نشوید. هنگامی که اولین لقمه خانگی خود را میل کنید، هرگز به عقب نگاه نخواهید کرد. خمیر پر سبک، از بیرون کاراملی شده و شکرک زده شده و وسط آن با مربا پر شده است.

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قاشق چایخوری مخمر خشک سریع الاثر
  • 200 میلی لیتر شیر کامل، گرم شده
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 400 گرم آرد نان سفید قوی، به علاوه برای گردگیری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری به اضافه 3 قاشق غذاخوری برای پوشش
  • 50 گرم کره بدون نمک، نرم شده
  • روغن بدون طعم، برای کاسه و سرخ کردن عمیق
  • ¼ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • مربای تمشک بدون هسته 400 گرم

طرز تهیه دونات با مربا

طرز تهیه دونات با مربا

مرحله 1

مخمر را در کاسه یک همزن پایه مجهز به قلاب بریزید، شیر را در آن بریزید و به آرامی مخلوط کنید. تخم مرغ ها را بشکنید و دوباره مخلوط کنید. آرد، شکر و ½ قاشق غذاخوری نمک دریایی ریز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط شوند. در حالی که همزن در حال کار است، یک تکه کوچک کره اضافه کنید و بعد از اینکه مخلوط شد، مقدار بیشتری کره اضافه کنید. این کار را تکرار کنید تا تمام کره استفاده شود. خمیر را در یک کاسه کمی روغن ریخته، با یک حوله چای تمیز بپوشانید و بگذارید 1 تا 2 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، خوب بماند.

مرحله 2

خمیر را به آرامی برگردانید، سپس روی سطح کار کمی آردپاشی شده بریزید و به 12 قسمت تقسیم کنید. گلوله‌های محکم بغلتانید و روی سینی‌هایی با کاغذ شیرینی پزی که با آرد پاشیده شده‌اند، با فاصله چند سانتی‌متری بین هر کدام بچینید. با یک حوله چای تمیز بپوشانید و بگذارید دوباره ثابت شود تا اندازه آن دو برابر شود.

مرحله 3

یک تابه عمیق و پهن را که بیش از یک سوم پر از روغن نباشد تا 180 درجه سانتیگراد یا تا زمانی که یک مکعب نان در 30 ثانیه قهوه ای شود، گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، دارچین آسیاب شده و 3 قاشق غذاخوری شکر را مخلوط کرده و سینی را با کاغذ آشپزخانه آماده کنید. دونات ها را به صورت دسته ای در روغن به مدت 1 تا 2 دقیقه از هر طرف بپزید و زمانی که طلایی رنگ شد آنها را برگردانید سپس با احتیاط با قاشق سوراخ دار بردارید و روی کاغذ آشپزخانه آبکش کنید. بعد از 1 تا 2 دقیقه، به آرامی در مخلوط دارچین و شکر بریزید، سپس روی توری سیمی کاملا خنک کنید.

مرحله 4

مربا را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید، سپس با نازل در کیسه ای بریزید. با سیخ یک سوراخ کوچک روی دونات ایجاد کنید، سپس نازل را به وسط دونات فشار دهید و قبل از سرو، مقدار مناسبی مربا را داخل هر کدام لوله کنید. در یک شیشه دربسته نگهداری می شود و برای یک تا دو روز نگهداری می شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...