طرز تهیه سوپ گل کلم وجترین : این غذای گل کلم گیاهی را درست کنید، سپس سوپ گل کلم تند، سوپ گل کلم و کلم بروکلی، سوپ ازگیل ادویه دار و دستور العمل های سوپ گیاهی دیگر را بررسی کنید. همچنین چودر غذاهای دریایی کلاسیک و چودر بیکن و ذرت شیرین ما را امتحان کنید.
مواد تشگیل دهنده
- 25 گرم کره شور
- تره فرنگی 1 عدد نصف شده و ورقه شده
- 1 قاشق غذاخوری آرد ساده
- 600 میلی لیتر شیر کامل
- یک مشت کوچک آویشن، برگها چیده شده است
- آب سبزیجات 600 میلی لیتر
- 2 عدد سیب زمینی آردی بزرگ، به مکعب های 1 سانتی متری خرد شده
- 1 گل کلم، به صورت گلچه های کوچک، برگ های ریز خرد شده، ساقه آن به مکعب های کوچک خرد شده
- یک عدد فلفل کاین
- یک گرز زمین خرج کردن
- خامه تکی 50 میلی لیتر
طرز تهیه سوپ گل کلم وجترین
مرحله 1
کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود و کف کند، سپس تره فرنگی را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید. داخل آرد بپاشید و خوب مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. شیر را هر بار اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یکدست شود. آویشن، آب و سیب زمینی را اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله 2
10 دقیقه به آرامی بجوشانید، سپس گل کلم، برگ و ساقه گل کلم را اضافه کنید. 10-15 دقیقه دیگر بجوشانید تا همه سبزیجات نرم شوند. با نمک، فلفل، کاین و ماس مزه دار کنید. خامه تکی را هم زده سپس سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949