طرز تهیه فلفل شکم پر گیاهی : این فلفلهای پر شده گیاهی را با فتا امتحان کنید، سپس فلفلهای شکمشده با حلومی، فلفلهای شکم پر کوسکوس و فلفلهای پرشده با سوسیس را بررسی کنید. برای الهام بیشتر از سبزیجات، قارچهای شکم پر، برگهای تاک پرشده، گوجهفرنگی پرشده و کدو حلوایی پرشده را نیز امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 75 گرم گندم بلغار
- 1/2 پیاز قرمز، ریز خرد شده
- 2 عدد گوجه فرنگی رسیده، ریز خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری فندق، برشته شده و درشت خرد شده
- 1 عدد لیمو، آب گرفته
- 1/2 یک دسته کوچک گشنیز، ریز خرد شده
- 1/2 یک دسته کوچک جعفری برگ تخت، ریز خرد شده
- 4 عدد فلفل قرمز درشت
- روغن زیتون
- 2 مشت موشک لباس، برای خدمت
تزئین
- 50 گرم فتا
- 100 میلی لیتر ماست طبیعی کم چرب
- آب لیمو
طرز تهیه فلفل شکم پر گیاهی
مرحله 1
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. گندم بلغور را در ظرف بزرگی با آب جوش به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید.
مرحله 2
آبکش کنید و با پیاز قرمز، گوجه فرنگی، فندق، آبلیمو، گشنیز و جعفری مخلوط کنید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
مرحله 3
روی فلفل ها را جدا کنید و آنها را ذخیره کنید و تمام مغز و دانه ها را از داخل جدا کنید.
مرحله 4
ته آن را کمی برش دهید تا صاف بنشینند، اما سعی کنید سوراخ ایجاد نکنید.
مرحله 5
تبوله را بین فلفل ها تقسیم کرده، درب آن ها را برگردانید و کمی روغن زیتون بپاشید.
مرحله 6
روی سینی فر گذاشته و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شوند.
مرحله 7
برای سس، فتا، ماست و آبلیمو را با ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب و مقداری ادویه داخل غذاساز بریزید و هم بزنید.
مرحله 8
با فلفل های پخته شده با مقداری موشک آماده سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949