طرز تهیه ماهی پخته شده مدیترانه ای : این هیک پخته شده مدیترانه ای را امتحان کنید، سپس دستور العمل های هیک اسپانیایی، هیک کبابی، کاری هیک و سایر دستورات هیک ما را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- 1 پیاز، خلال شده
- ½ فلفل سبز، خلال شده
- ½ فلفل قرمز، خلال شده
- 3 حبه سیر، نازک ورقه شده
- 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی داغ
- 100 گرم زیتون بدون هسته مخلوط
- 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- 4 عدد فیله هیک بدون پوست
- جعفری برگ تخت، یک مشت برگ
- 1 عدد لیمو ترش شده برای سرو
- نان خرد شده برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه ماهی پخته شده مدیترانه ای
مرحله 1
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز و فلفل را با کمی نمک به مدت 10 دقیقه بپزید تا شفاف شود و لبه های آن کمی زغالی شود. سیر و پاپریکا را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید، سپس زیتون، گوجه فرنگی خرد شده و 100 میلی لیتر آب را اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشانید.
گام 2
فیله هاک را داخل سس بریزید و مزه دار کنید. تابه را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا ماهی تازه بپزد.
مرحله 3
در صورت تمایل روی جعفری بپاشید و با تکه های لیمو و نان خرد شده سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949