وبلاگ

طرز تهیه هیک به سبک اسپانیایی

طرز تهیه هیک به سبک اسپانیایی : این هیک به سبک اسپانیایی را امتحان کنید، سپس دستور پخت هیک مدیترانه ای، هیک کبابی، کاری هیک و سایر دستور العمل های هیک ما را بررسی کنید. همچنین نگاهی به خال مخالی اسپانیایی، پاتاتاس براواس و سایر دستور العمل های به سبک اسپانیایی ما بیندازید.

مواد تشکیل دهنده

  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • 2 عدد پیاز، نازک خلال شده
  • از هر فلفل قرمز و زرد 1 عدد به صورت نوار برش دهید
  • 2 عدد کدو حلوایی نصف شده و ورقه شده
  • 200 گرم کوریزو، پوست کنده و مکعبی
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • 200 میلی لیتر شراب سفید
  • آب مرغ 250 میلی لیتر
  • 1 پرتقال
  • 4 عدد فیله هیک
  • یک مشت جعفری برگ تخت، خرد شده
  • نان خرد شده، برای سرو

طرز تهیه هیک به سبک اسپانیایی

طرز تهیه هیک به سبک اسپانیایی

مرحله 1

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ کم عمق گرم کنید و پیازها، فلفل ها و کدوها را به مدت 10 دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید تا ذغالی و نرم شوند، سپس حرارت را ملایم کرده و چوریزو را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید تا روغن قرمز شود و چوریزو شروع به ترد شدن کند. پاپریکا را اضافه کنید و قبل از ریختن در شراب، 30 ثانیه بپزید. 2 دقیقه حباب بزنید سپس مایه را اضافه کنید.

مرحله 2

از یک چاقوی دندانه دار برای جدا کردن پوست پرتقال استفاده کنید، سپس آن را به ورقه های ½ سانتی متری برش دهید. این را روی سبزیجات داخل ماهیتابه قرار دهید. فیله هاک را روی برش های پرتقال بگذارید، خوب مزه دار کنید و حرارت را کم کنید تا بجوشد. درب را بگذارید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که هیک تازه پخته شود بجوشانید.

مرحله 3

روی جعفری بپاشید و در صورت تمایل با نان خرد شده و سالاد سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...