طرز تهیه هیک به سبک اسپانیایی : این هیک به سبک اسپانیایی را امتحان کنید، سپس دستور پخت هیک مدیترانه ای، هیک کبابی، کاری هیک و سایر دستور العمل های هیک ما را بررسی کنید. همچنین نگاهی به خال مخالی اسپانیایی، پاتاتاس براواس و سایر دستور العمل های به سبک اسپانیایی ما بیندازید.
مواد تشکیل دهنده
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- 2 عدد پیاز، نازک خلال شده
- از هر فلفل قرمز و زرد 1 عدد به صورت نوار برش دهید
- 2 عدد کدو حلوایی نصف شده و ورقه شده
- 200 گرم کوریزو، پوست کنده و مکعبی
- 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- 200 میلی لیتر شراب سفید
- آب مرغ 250 میلی لیتر
- 1 پرتقال
- 4 عدد فیله هیک
- یک مشت جعفری برگ تخت، خرد شده
- نان خرد شده، برای سرو
طرز تهیه هیک به سبک اسپانیایی
مرحله 1
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ کم عمق گرم کنید و پیازها، فلفل ها و کدوها را به مدت 10 دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید تا ذغالی و نرم شوند، سپس حرارت را ملایم کرده و چوریزو را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید تا روغن قرمز شود و چوریزو شروع به ترد شدن کند. پاپریکا را اضافه کنید و قبل از ریختن در شراب، 30 ثانیه بپزید. 2 دقیقه حباب بزنید سپس مایه را اضافه کنید.
مرحله 2
از یک چاقوی دندانه دار برای جدا کردن پوست پرتقال استفاده کنید، سپس آن را به ورقه های ½ سانتی متری برش دهید. این را روی سبزیجات داخل ماهیتابه قرار دهید. فیله هاک را روی برش های پرتقال بگذارید، خوب مزه دار کنید و حرارت را کم کنید تا بجوشد. درب را بگذارید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که هیک تازه پخته شود بجوشانید.
مرحله 3
روی جعفری بپاشید و در صورت تمایل با نان خرد شده و سالاد سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949