وبلاگ

طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی

طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور غذای ماهی خال مخالی را با نخود nduja امتحان کنید، سپس دستور العمل های کاری ماهی خال مخالی، پوتانسکای ماهی خال مخالی، سالاد ماهی خال مخالی دودی و سایر دستور العمل های ماهی خال مخالی را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون، به اضافه مقدار اضافی برای چکاندن
  • 1 پیاز، ریز خرد شده
  • 100 گرم ندوجا
  • 3 حبه سیر، ریز خرد شده
  • 400 گرم گوجه گیلاسی حلبی
  • 400 گرم نخود حلبی
  • یک دسته کوچک جعفری با برگ صاف، ریز خرد شده
  • 1 عدد لیمو، رنده شده و آب گرفته
  • 4 فیله ماهی خال مخالی
  • 2 قاشق غذاخوری پاپریکا

طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی

طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی

مرحله 1

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه گرم کنید و پیاز را به آرامی با کمی نمک به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

مرحله 2

ندوجا را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید و با قاشق خرد کنید تا روغن قرمز تیره شود و ندوجا شروع به ترد شدن کند. سیر را اضافه کنید و قبل از اینکه گوجه فرنگی و نخود را به همراه مایع آنها اضافه کنید، یک دقیقه دیگر تفت دهید. آن را به جوش بیاورید، سپس به مدت 25 دقیقه به آرامی بپزید. فصل.

مرحله 3

جعفری، پوست لیمو و آب لیمو و 3 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را در یک کاسه کوچک بریزید، مزه دار کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 4

فیله های ماهی خال مخالی را در یک بشقاب بریزید و روی پاپریکا دو طرف آن را با مقدار زیادی ادویه بپاشید، سپس با کمی روغن بپاشید.

مرحله 5

یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و فیله های ماهی خال مخالی را به مدت 2 تا 3 دقیقه با پوست به سمت پایین بپزید تا ترد شوند، سپس برگردانید و یک دقیقه دیگر بپزید. نخودها را با قاشق در کاسه های کم عمق بریزید، روی هر کدام یک فیله ماهی خال مخالی بریزید، سپس مقداری از سس جعفری را با قاشق روی آن بریزید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...