وبلاگ

طرز تهیه تارت زردآلو و هل

طرز تهیه تارت زردآلو و هل : این تارت تاتن زردآلو را درست کنید، سپس دستور العمل های تارت تاتن کلاسیک، تارت گلابی، تارت زردآلو و دسرهای دلپذیرتر را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • خمیر پف دار آماده رول شده 320 گرم
  • 100 گرم شکر کپسول
  • 50 گرم کره، مکعبی
  • 4-6 غلاف هل، خرد شده
  • 10-8 عدد زردآلو رسیده نصف شده و هسته دار شده است
  • بستنی چای
  • 300 میلی لیتر خامه دوبل
  • 2 کیسه چای یا 1 قاشق چایخوری پر از چای برگ شل
  • 1 قاشق چایخوری رب لوبیا وانیل
  • 150 میلی لیتر شیر تغلیظ شده

طرز تهیه تارت زردآلو و هل

طرز تهیه تارت زردآلو و هل

مرحله 1

برای بستنی، خامه را در تابه بریزید. چای را (اگر دوست دارید چای کیسه‌ای را باز کنید تا طعم غلیظ‌تری پیدا کند) و وانیل را اضافه کنید و روی حرارت ملایم گرم کنید تا کاملاً داغ شود – اما اجازه ندهید بجوشد. در ظرفی بریزید و روی آن را بپوشانید و بگذارید خنک شود. پس از خنک شدن، آن را به مدت 3-4 ساعت یا یک شبه خنک کنید (بعد از 4 ساعت چای کیسه ای را بردارید) تا سرد شود. کیسه های چای را با استفاده از یک الک توری ریز بردارید یا صاف کنید. شیر تغلیظ شده را اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی آن را تا حد نرمی هم بزنید. قاشق را در یک ظرف ضد فریزر بریزید، روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا جامد شود.

مرحله 2

خمیر پفکی را روی کاغذ پخت آن باز کنید و روی آن را با یک ماهیتابه یا ماهیتابه 20 سانتی متری وارونه روی آن قرار دهید. با استفاده از یک چاقو، لبه تابه را بریزید، سپس آن را بردارید و دایره شیرینی را به مدت 15 دقیقه سرد کنید (به یادداشت های آشپز، در زیر مراجعه کنید).

مرحله 3

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد/فن 170 درجه سانتیگراد/گاز 5 گرم کنید. شکر را در ماهیتابه ای که به عنوان قالب استفاده کردید بریزید و روی حرارت قرار دهید. به محض اینکه شکر در لبه ها شروع به ذوب شدن کرد، حرارت را کم کرده و تابه را به جلو و عقب بریزید تا همه شکر به آرامی ذوب شود – از هم زدن آن خودداری کنید. وقتی کاراملی یکدست و طلایی به دست آوردید، حرارت را کم کنید و کره و هل را با همزن بزنید تا مخلوط کاراملی کف کند و کره ای به دست آید.

مرحله 4

نصف‌های زردآلو را به‌صورت برش خورده به سمت بالا در کارامل بچینید (مراقب باشید به آن دست نزنید)، به‌طوری‌که به خوبی در پایه تابه جا بیفتند – وقتی پخته شدند کمی جمع می‌شوند. دایره شیرینی خنک شده را روی آن قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی کارد و چنگال، لبه های شیرینی را دور زردآلو بچسبانید. به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی ترد و قهوه ای طلایی شود بپزید.

مرحله 5

بگذارید 10-15 دقیقه استراحت کند – کارامل با سرد شدن کمی غلیظ می شود و چرخاندن آن را راحت تر می کند. بستنی را از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود. تارت را در بشقاب سرو برگردانید و مراقب چکه های داغ کارامل باشید و با بستنی سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...