وبلاگ

طرز تهیه نان کراس بان داغ

طرز تهیه نان کراس بان داغ :نان های کراس داغ خود را درست کنید، یا نان هات کراس شکلاتی و نان هات کراس وگان را بررسی کنید. از باقیمانده آن در پودینگ نان نان و کره داغ استفاده کنید. ما همچنین ایده‌های هیجان‌انگیز بیشتری برای پخت عید پاک داریم، از جمله کیک پنیر عید پاک، کیک عید پاک و بیسکویت عید پاک. آیا می خواهید بهترین نان هات کراس سوپرمارکت را بشناسید؟ نتایج تست طعم تخصصی ما را بخوانید.

مواد تشکیل دهنده

  • 450 گرم آرد نان سفید قوی
  • کیسه 7 گرم مخمر پخت آسان
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 3 قاشق چایخوری ادویه مخلوط
  • یک جوز هندی رنده شده خوب
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • 100 گرم کشمش شعله ای یا سلطان طلایی
  • 50 گرم پوست آب نبات مخلوط خرد شده
  • 225 میلی لیتر شیر کامل، گرم شده
  • 50 گرم کره، ذوب شده
  • 1 تخم مرغ بزرگ، زده شده
  • 50 گرم آرد ساده
  • مارمالاد 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان کراس بان داغ

طرز تهیه نان کراس بان داغ

مرحله 1

آرد، مخمر، ادویه، شکر و 1 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید، سپس کشمش را هم بزنید و پوست آن را بگیرید.

مرحله 2

در مرکز آن یک چاه ایجاد کنید سپس شیر، کره آب شده و تخم مرغ زده شده را اضافه کنید. با یک چاقوی کره مخلوط کنید، سپس با دستان خود همه چیز را به عنوان خمیر به هم نزدیک کنید. روی سطح کار آردپاشی شده بگذارید و چند دقیقه ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله 3

دوباره در یک کاسه تمیز و با کمی روغن ریخته، با یک حوله چای تمیز بپوشانید و به مدت 1 و نیم ساعت در جایی گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله 4

روی سطح کار کمی آردپاشی شده بگذارید و مختصراً ورز دهید. به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه را به شکل یک نان گرد در آورید. روی یک سینی فر بزرگ و کمی روغن زده بچینید. روی آن را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله 5

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. برای ایجاد ضربدر، آرد ساده را با آب مخلوط کنید تا خمیری سفت اما قابل لوله شدن به دست آید (3-4 قاشق غذاخوری). داخل یک کیسه لوله کشی با یک نازل کوچک قرار دهید. از یک چاقوی تیز برای علامت زدن یک ضربدر سبک روی هر کدام استفاده کنید، سپس خطوط را به خط لوله بکشید.

مرحله 6

15-20 دقیقه بپزید تا طلایی و ور بیاید. در حالی که هنوز گرم است، مارمالاد را با مقداری آب ذوب کنید. در یک کاسه کوچک الک کنید سپس روی هر نان برس بزنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...