وبلاگ

پیراشکی گوشت گاو جامائیکایی

پیراشکی گوشت گاو جامائیکایی : یک ساندویچ استیک خوشمزه با لعاب مارمیتی درست کنید، سپس استیک و ساندویچ پیاز کاراملی شده، ساندویچ ماهی تن، استیک فاهیتاس، استیک عالی و دستور العمل های بیشتر استیک را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • روغن زیتون، برای استیک
  • 1 استیک بزرگ (250 گرم).
  • 1-2 قاشق چایخوری مارمیت
  • 1 نان سیاباتای بزرگ، به صورت افقی به نصف بریده شده است
  • 1 حبه سیر، نصف شده
  • یک عدد لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری چاتنی پیاز قرمز کاراملی شده
  • 75 گرم دلسلات، ورقه شده
  • یک مشت موشک بزرگ
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

پیراشکی گوشت گاو جامائیکایی

پیراشکی گوشت گاو جامائیکایی

مرحله 1

استیک را کمی روغن زده و مزه دار کنید. مارمیت را در یک کاسه کوچک به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا شل شود.

مرحله 2

استیک را بسته به ضخامت استیک به مدت 2 تا 3 دقیقه در ماهیتابه روی حرارت زیاد بپزید. در یک بشقاب بردارید و مارمیت را با قلم مو روی تمام استیک بمالید. روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید.

مرحله 3

نصف‌های سیاباتا را زیر یک گریل داغ برشته کنید تا قهوه‌ای طلایی شوند، سپس حبه‌های سیر خرد شده را در تمام قسمت‌های بریده نان بمالید.

مرحله 4

تکه لیمو را روی استیک فشار دهید، سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، گوشت را به صورت نازک برش دهید و برش ها را در آب و لعاب استراحت دهید.

مرحله 5

کناره های برش خورده سیاباتا را با چاتنی پخش کنید، سپس برش های استیک را روی آن بریزید. روی چند تکه دولسلات بگذارید و کمی موشک و کمی بالزامیک به آن اضافه کنید. روی سیاباتا قرار دهید و برای سرو از وسط نصف کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...