طرز تهیه پنیر لوله ای : این نیهای پنیر آسان را درست کنید، سپس تخته چرای پنیر ما را امتحان کنید، رول سوسیس، قاچهای سیبزمینی کلاسیک و دستور العملهای غذای مهمانی سرگرمکنندهتر را درآورید و به اشتراک بگذارید.
مواد تشکیل دهنده
- پفک آماده 320 گرم
- تخم مرغ 1 عدد زده شده
- 150 گرم پنیر سفت قوی مانند چدار بالغ، پارمزان یا گراویر (یا جایگزین های گیاهی)
- یک عدد پاپریکا یا کاین
طرز تهیه پنیر لوله ای
مرحله 1
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. شیرینی را باز کنید و روی کاغذی که همراه آن است نگه دارید. همه جا را با تخم مرغ زده شده بمالید.
مرحله 2
پنیر را روی خمیر شسته شده با تخم مرغ بپاشید، سپس پاپریکا یا کاین را با یک ترک خوب فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید. پنیر را با کف دست کمی صاف کنید تا به شیرینی بچسبد.
مرحله 3
ورق شیرینی را به نوارهایی به ضخامت 2 سانتی متر برش دهید و هر کدام را چند بار بچرخانید تا مانند پیچ چوب پنبه ای مارپیچ شوند. ورقه پخت را به یک سینی فر صاف منتقل کنید و نی ها را به طور مساوی باز کنید. از باقیمانده شستن تخم مرغ برای لعاب دادن به شیرینی هایی که با پنیر پوشانده نشده اند استفاده کنید. به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و خوب ور بیاید بپزید. بگذارید 10 دقیقه خنک شود و گرم یا کاملا خنک سرو کنید و به مدت سه روز در ظرف در بسته نگه دارید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949