وبلاگ

طرز تهیه گراتن گل کلم و سه پنیر

طرز تهیه گراتن گل کلم و سه پنیر : این پنیر گل کلم را گراتین درست کنید، سپس پنیر گل کلم نهایی و گراتن کلم بروکسل را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 8 سر گل کلم کوچک
  • روغن زیتون
  • 2 عدد پیاز، ریز خرد شده
  • 3 برگ بو
  • 20 گرم کره
  • 20 گرم آرد ساده
  • 1 قاشق چایخوری پودر خردل انگلیسی
  • 350 میلی لیتر شیر نیمه چرب
  • 200 میلی لیتر خامه دوبل
  • 100 گرم پنیر گروی، رنده شده
  • 100 گرم امنتال، رنده شده
  • 50 گرم جایگزین پارمزان یا سبزیجات، رنده شده
  • یک جوز هندی رنده شده خوب
  • فلفل سفید

طرز تهیه گراتن گل کلم و سه پنیر

طرز تهیه گراتن گل کلم و سه پنیر

مرحله 1

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد / فن 180 درجه سانتیگراد / گاز 6 گرم کنید و یک تابه بزرگ آب نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سرهای گل کلم را به تابه اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید. خوب آبکش کنید سپس بگذارید چند دقیقه با بخار آب خشک شود، سپس سرها را با 1 قاشق غذاخوری روغن مسواک بزنید و به مدت 30 دقیقه تفت دهید. در ظرف پخت بچینید.

مرحله 2

پیازها، بوته و کره را با کمی نمک در قابلمه ای بریزید و به آرامی تفت دهید تا نرم و طلایی شود. آرد را با پودر خردل هم می زنیم تا ذره ای گرد و غباری باقی نماند سپس شیر را کم کم هم می زنیم تا سس یکدستی به دست آید. به مدت 4-5 دقیقه به آرامی حباب بزنید تا غلیظ شود، سپس خامه را هم بزنید تا داغ شود. از روی حرارت بردارید، گراویر، امنتال و 2/3 پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند، سپس با مقداری جوز هندی، فلفل سفید و نمک مزه دار کنید. در صورت نیاز دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیر آب شود. روی کله های گل کلم بریزید و در صورت تمایل تا دو روز سرد کنید.

مرحله 3

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد/فن 200 درجه سانتیگراد/گاز 7 گرم کنید، گراتن را با باقیمانده پارمزان و کمی دیگر جوز هندی بپاشید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا حباب بزند و روی آن طلایی شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری : این بهتر...
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی
طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی : دستور غذای بادمجان...
املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...