وبلاگ

طرز تهیه گراتن گل کلم و سه پنیر

طرز تهیه گراتن گل کلم و سه پنیر : این پنیر گل کلم را گراتین درست کنید، سپس پنیر گل کلم نهایی و گراتن کلم بروکسل را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 8 سر گل کلم کوچک
  • روغن زیتون
  • 2 عدد پیاز، ریز خرد شده
  • 3 برگ بو
  • 20 گرم کره
  • 20 گرم آرد ساده
  • 1 قاشق چایخوری پودر خردل انگلیسی
  • 350 میلی لیتر شیر نیمه چرب
  • 200 میلی لیتر خامه دوبل
  • 100 گرم پنیر گروی، رنده شده
  • 100 گرم امنتال، رنده شده
  • 50 گرم جایگزین پارمزان یا سبزیجات، رنده شده
  • یک جوز هندی رنده شده خوب
  • فلفل سفید

طرز تهیه گراتن گل کلم و سه پنیر

طرز تهیه گراتن گل کلم و سه پنیر

مرحله 1

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد / فن 180 درجه سانتیگراد / گاز 6 گرم کنید و یک تابه بزرگ آب نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سرهای گل کلم را به تابه اضافه کنید و 10 دقیقه بجوشانید. خوب آبکش کنید سپس بگذارید چند دقیقه با بخار آب خشک شود، سپس سرها را با 1 قاشق غذاخوری روغن مسواک بزنید و به مدت 30 دقیقه تفت دهید. در ظرف پخت بچینید.

مرحله 2

پیازها، بوته و کره را با کمی نمک در قابلمه ای بریزید و به آرامی تفت دهید تا نرم و طلایی شود. آرد را با پودر خردل هم می زنیم تا ذره ای گرد و غباری باقی نماند سپس شیر را کم کم هم می زنیم تا سس یکدستی به دست آید. به مدت 4-5 دقیقه به آرامی حباب بزنید تا غلیظ شود، سپس خامه را هم بزنید تا داغ شود. از روی حرارت بردارید، گراویر، امنتال و 2/3 پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند، سپس با مقداری جوز هندی، فلفل سفید و نمک مزه دار کنید. در صورت نیاز دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیر آب شود. روی کله های گل کلم بریزید و در صورت تمایل تا دو روز سرد کنید.

مرحله 3

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد/فن 200 درجه سانتیگراد/گاز 7 گرم کنید، گراتن را با باقیمانده پارمزان و کمی دیگر جوز هندی بپاشید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا حباب بزند و روی آن طلایی شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...