وبلاگ

طرز تهیه اسکون سیب زمینی

طرز تهیه اسکون سیب زمینی : از این اسکون‌های سیب‌زمینی برای یک برانچ معمولی لذت ببرید، سپس اسکون‌های کلاسیک، اسکون‌های پنیر، اسکون‌های گیاهی و دراپ اسکون‌های ما را بررسی کنید. برای ایده‌های برانچ بیشتر، نان تخم‌مرغی، کرومپت‌های خانگی و دستور العمل‌های برانچ هیجان‌انگیزتر را بررسی کنید.

به دنبال گزینه های آزاد هستید؟ اسکون های بدون گلوتن و اسکون های گیاهی ما را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 500 گرم سیب زمینی آردی (مانند ماریس پایپر یا کینگ ادوارد)، پوست کنده و خرد شده
  • یک دسته کره نمک زده، به علاوه اضافی برای سرخ کردن
  • 100 گرم خامه ترش
  • ½ یک دسته پیازچه، ریز خرد شده
  • 200 گرم آرد ساده
  • آسیاب کنید تا ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه درست شود
  • بیکن ترد، برای سرو
  • گوجه فرنگی تفت داده شده برای سرو

طرز تهیه اسکون سیب زمینی

طرز تهیه اسکون سیب زمینی

مرحله 1

سیب زمینی ها را در یک تابه بزرگ با آب سرد کمی نمک بریزید، بگذارید بجوشد و بجوشانید تا کاملا نرم شوند. آبکش کنید و بگذارید 5 دقیقه دم بکشد، سپس داخل تابه با کره برگردانید و له کنید.

مرحله 2

پوره را با خامه ترش، پیازچه، آرد، فلفل سیاه و نمک فراوان داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

مرحله 3

یک سطح کار را آرد پاشی کنید، خمیر را بیرون بیاورید و روی آن مقداری آرد بپاشید. از یک وردنه برای باز کردن دایره ای به اندازه بزرگ ترین ماهیتابه نچسب خود استفاده کنید. با یک چاقوی تیز خمیر را مانند پیتزا به هشت مثلث مساوی برش دهید.

مرحله 4

ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید، کمی کره ذوب کنید و ماهیتابه را بچرخانید تا به طور یکنواخت کف آن را بپوشاند. اسکون های سیب زمینی را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه از هر طرف بپزید تا قهوه ای طلایی شوند.

مرحله 5

در صورت تمایل با بیکن ترد و گوجه فرنگی برشته سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...