طرز تهیه اسکون سیب زمینی : از این اسکونهای سیبزمینی برای یک برانچ معمولی لذت ببرید، سپس اسکونهای کلاسیک، اسکونهای پنیر، اسکونهای گیاهی و دراپ اسکونهای ما را بررسی کنید. برای ایدههای برانچ بیشتر، نان تخممرغی، کرومپتهای خانگی و دستور العملهای برانچ هیجانانگیزتر را بررسی کنید.
به دنبال گزینه های آزاد هستید؟ اسکون های بدون گلوتن و اسکون های گیاهی ما را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 500 گرم سیب زمینی آردی (مانند ماریس پایپر یا کینگ ادوارد)، پوست کنده و خرد شده
- یک دسته کره نمک زده، به علاوه اضافی برای سرخ کردن
- 100 گرم خامه ترش
- ½ یک دسته پیازچه، ریز خرد شده
- 200 گرم آرد ساده
- آسیاب کنید تا ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه درست شود
- بیکن ترد، برای سرو
- گوجه فرنگی تفت داده شده برای سرو
طرز تهیه اسکون سیب زمینی
مرحله 1
سیب زمینی ها را در یک تابه بزرگ با آب سرد کمی نمک بریزید، بگذارید بجوشد و بجوشانید تا کاملا نرم شوند. آبکش کنید و بگذارید 5 دقیقه دم بکشد، سپس داخل تابه با کره برگردانید و له کنید.
مرحله 2
پوره را با خامه ترش، پیازچه، آرد، فلفل سیاه و نمک فراوان داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
مرحله 3
یک سطح کار را آرد پاشی کنید، خمیر را بیرون بیاورید و روی آن مقداری آرد بپاشید. از یک وردنه برای باز کردن دایره ای به اندازه بزرگ ترین ماهیتابه نچسب خود استفاده کنید. با یک چاقوی تیز خمیر را مانند پیتزا به هشت مثلث مساوی برش دهید.
مرحله 4
ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید، کمی کره ذوب کنید و ماهیتابه را بچرخانید تا به طور یکنواخت کف آن را بپوشاند. اسکون های سیب زمینی را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه از هر طرف بپزید تا قهوه ای طلایی شوند.
مرحله 5
در صورت تمایل با بیکن ترد و گوجه فرنگی برشته سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949