وبلاگ

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و پرتقال با پاپریکا

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و پرتقال با پاپریکا : این سوپ گیاهی مغذی را درست کنید، سپس سوپ سیب‌زمینی شیرین کلاسیک، سوپ سبزیجات، سوپ کدو حلوایی را بررسی کنید و همچنین دستور العمل‌های بیشتر سوپ وگان را کشف کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 700 گرم سیب زمینی شیرین
  • روغن زیتون 3 قاشق چایخوری
  • 1 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا، (اختیاری)
  • 1⁄2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • 50 گرم دانه مخلوط
  • 1 پیاز بزرگ، خرد شده
  • 1 هویج، ریز خرد شده
  • 1 ساقه کرفس، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، ریز خرد شده
  • 2-3 قاشق غذاخوری رب چیپوتل
  • 800 میلی لیتر آب سبزیجات
  • ۱ عدد پرتقال، پوست گرفته و آب گرفته
  • 15 گرم گشنیز، تقریباً خرد شده

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و پرتقال با پاپریکا

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و پرتقال با پاپریکا

مرحله 1

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد/فن 200 درجه سانتیگراد/گاز 7 گرم کنید. سیب زمینی های شیرین را با چنگال بریزید و در فویل بپیچید و مستقیماً به قفسه فر منتقل کنید. به مدت 1 ساعت بپزید. از فر خارج کنید و تا دمای اتاق خنک کنید. پس از خنک شدن، سیب زمینی شیرین را نصف کنید و گوشت آن را بتراشید. کنار بگذارید.

مرحله 2

در حالی که سیب زمینی ها خنک می شوند، روی دانه ها شروع کنید. فر را روی 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز کاهش دهید. 1 قاشق چایخوری روغن، عسل (در صورت استفاده) و پاپریکا را در یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. دانه ها را اضافه کنید، مزه دار کنید و هم بزنید تا بپوشند. سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید و دانه ها را به آن اضافه کنید و در یک لایه پخش کنید. سینی را به فر منتقل کنید و به مدت 8-6 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و ترد شود تفت دهید. از فر در آورید و بگذارید در سینی خنک شود.

مرحله 3

2 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را در یک تابه بزرگ و عمیق روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، هویج، کرفس و سیر را اضافه کنید و نمک بزنید و 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند. 1-2 قاشق غذاخوری رب چیپوتل (بسته به تند بودن آن دارد) اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بپزید.

مرحله 4

گوشت سیب زمینی شیرین را به همراه مایه به تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بجوشانید. از روی حرارت بردارید و پوست و آب پرتقال را اضافه کنید. با استفاده از مخلوط کن دستی، سوپ را هم بزنید تا یکدست شود. مزه دار کنید.

مرحله 5

سوپ را بین چهار کاسه تقسیم کنید و با باقیمانده خمیر چیپوتل بچرخانید (اگر رب خیلی غلیظ است که بچرخد، کمی آب اضافه کنید تا کمی رقیق شود). برای سرو با دانه ها و گشنیز بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...