وبلاگ

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و پرتقال با پاپریکا

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و پرتقال با پاپریکا : این سوپ گیاهی مغذی را درست کنید، سپس سوپ سیب‌زمینی شیرین کلاسیک، سوپ سبزیجات، سوپ کدو حلوایی را بررسی کنید و همچنین دستور العمل‌های بیشتر سوپ وگان را کشف کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 700 گرم سیب زمینی شیرین
  • روغن زیتون 3 قاشق چایخوری
  • 1 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا، (اختیاری)
  • 1⁄2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • 50 گرم دانه مخلوط
  • 1 پیاز بزرگ، خرد شده
  • 1 هویج، ریز خرد شده
  • 1 ساقه کرفس، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، ریز خرد شده
  • 2-3 قاشق غذاخوری رب چیپوتل
  • 800 میلی لیتر آب سبزیجات
  • ۱ عدد پرتقال، پوست گرفته و آب گرفته
  • 15 گرم گشنیز، تقریباً خرد شده

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و پرتقال با پاپریکا

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و پرتقال با پاپریکا

مرحله 1

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد/فن 200 درجه سانتیگراد/گاز 7 گرم کنید. سیب زمینی های شیرین را با چنگال بریزید و در فویل بپیچید و مستقیماً به قفسه فر منتقل کنید. به مدت 1 ساعت بپزید. از فر خارج کنید و تا دمای اتاق خنک کنید. پس از خنک شدن، سیب زمینی شیرین را نصف کنید و گوشت آن را بتراشید. کنار بگذارید.

مرحله 2

در حالی که سیب زمینی ها خنک می شوند، روی دانه ها شروع کنید. فر را روی 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز کاهش دهید. 1 قاشق چایخوری روغن، عسل (در صورت استفاده) و پاپریکا را در یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. دانه ها را اضافه کنید، مزه دار کنید و هم بزنید تا بپوشند. سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید و دانه ها را به آن اضافه کنید و در یک لایه پخش کنید. سینی را به فر منتقل کنید و به مدت 8-6 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و ترد شود تفت دهید. از فر در آورید و بگذارید در سینی خنک شود.

مرحله 3

2 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را در یک تابه بزرگ و عمیق روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، هویج، کرفس و سیر را اضافه کنید و نمک بزنید و 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند. 1-2 قاشق غذاخوری رب چیپوتل (بسته به تند بودن آن دارد) اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بپزید.

مرحله 4

گوشت سیب زمینی شیرین را به همراه مایه به تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بجوشانید. از روی حرارت بردارید و پوست و آب پرتقال را اضافه کنید. با استفاده از مخلوط کن دستی، سوپ را هم بزنید تا یکدست شود. مزه دار کنید.

مرحله 5

سوپ را بین چهار کاسه تقسیم کنید و با باقیمانده خمیر چیپوتل بچرخانید (اگر رب خیلی غلیظ است که بچرخد، کمی آب اضافه کنید تا کمی رقیق شود). برای سرو با دانه ها و گشنیز بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی
طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست...
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی
طرز تهیه قهوه اسپانیایی : آیا می خواهید در مورد فرهنگ...
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای...
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی...
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...