وبلاگ

طرز تهیه سوپ سیب زمینی، هویج و زنجبیل

طرز تهیه سوپ سیب زمینی، هویج و زنجبیل : این سوپ سیب زمینی شیرین، هویج و زنجبیل را درست کنید، سپس دستور العمل های سوپ سیب زمینی شیرین، سوپ هویج و گشنیز، سوپ کدو حلوایی، سوپ گوجه فرنگی و سایر دستور العمل های سوپ گرم کننده را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز بزرگ، خرد شده
  • 500 گرم سیب زمینی شیرین، پوست کنده و خرد شده
  • 300 گرم هویج، خرد شده
  • زنجبیل 8 سانتی متری، ریز رنده شده
  • آب سبزیجات 1.5 لیتر

طرز تهیه سوپ سیب زمینی، هویج و زنجبیل

اگرچه سیب زمینی سرخ کرده و پوست سیب زمینی معمولاً چربی و کالری بالایی دارند، اما چربی و کلسترول آن صفر است و سدیم کمی دارد. بنابراین، وقتی سیب زمینی را درست تهیه کنید، می تواند غذاهای خوشمزه، رضایت بخش و سالمی درست کند.

انواع سیب زمینی

آمریکایی ها بیشتر از هر سبزی دیگر سیب زمینی می خورند. در سال 2019، هر آمریکایی به طور متوسط 49.4 پوند سیب زمینی خورده است. سبزی ریشه ای به راحتی رشد می کند و در غذاهای بی شماری در طول سال استفاده می شود. به علاوه انواع مختلفی از سیب زمینی وجود دارد، اما آنها به سه نوع اصلی تقسیم می شوند: نشاسته ای، مومی و همه منظوره.

نشاسته

این سیب زمینی دارای نشاسته زیاد، رطوبت کم و پوست ضخیم است. وقتی آنها را می پزید پف دار هستند، بنابراین بهتر است پخته یا سرخ شده باشند. آنها چیپس سیب زمینی، کیک یا هش براون عالی درست می کنند. آنها برای پوره سیب زمینی بهترین هستند، اما آنها را بیش از حد کار نکنید وگرنه بافت آن شما را خراب می کند. انواع آن شامل کینگ ادوارد، راست و سیب زمینی شیرین است.

طرز تهیه سوپ سیب زمینی، هویج و زنجبیل

مرحله 1

روغن را در یک تابه بزرگ گرم کنید و پیاز، سیب زمینی و هویج را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. زنجبیل را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن آب 2 دقیقه بپزید. بگذارید به جوش بیاید و 20 دقیقه بجوشانید تا سیب زمینی و هویج کاملا نرم شوند.

مرحله 2

آن را از روی حرارت بردارید و با استفاده از مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر خیلی غلیظ بود کمی آب یا آب اضافه کنید. قبل از سرو در صورت نیاز مزه و مزه دار کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...