وبلاگ

طرز تهیه سوپ کرفس

طرز تهیه سوپ کرفس : سوپ کرفس بوداده ما را امتحان کنید، سپس سوپ کلم، سوپ تره فرنگی و سیب زمینی و دستور العمل های سوپ آسان تر را بررسی کنید.

این سوپ با سوپ معروف تره فرنگی و سیب زمینی هم خانواده است، اما عمق آن کمی بیشتر است. کرفس منبع خوبی از پتاسیم است که به کنترل فشار خون کمک می کند و همچنین برای هضم غذا فوق العاده است.

طرز تهیه سوپ کرفس عالی: نکات آشپز

حواستان به پیاز و تره فرنگی در حین سرخ شدن باشد – نمی خواهید گیر بیفتد و بسوزد، زیرا طعم تلخی در سوپ ایجاد می کند. افزودن خامه جو دوسر یا شیر جو دوسر حالت خامه‌ای سوپ را افزایش می‌دهد، اما بدون آن هم کاملاً خوشمزه است. نحوه نگهداری سوپ کرفس: تا پنج روز در یخچال در جعبه تاپرور در بسته نگهداری شود. ظرف سه روز پس از تهیه سوپ، فریز کنید، قبل از گرم کردن مجدد روی اجاق، مطمئن شوید که کاملاً یخ زدایی کنید.

طرز سرو سوپ کرفس: گرم و با پیازچه خرد شده سرو کنید. در صورت تمایل، روی آن را با جعفری یا شوید روی آن اضافه کنید. با نان خرد شده یا کروتون روغن زیتون عالی است.

میشه از قبل درست کرد؟ این را می توان از قبل تهیه کرد و تا پنج روز در یخچال نگهداری کرد.

طرز تهیه سوپ کرفس

طرز تهیه سوپ کرفس

مواد تشکیل دهنده

  • 350 گرم کرفس، ورقه شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، به اضافه مقدار اضافی برای چکاندن
  • 1 پیاز، ریز خرد شده
  • 1 تره فرنگی (حدود 150 گرم)، ریز خرد شده
  • 400 گرم سیب زمینی روست، پوست کنده و خرد شده به مکعب های 1.5 سانتی متری
  • آب سبزیجات 900 میلی لیتر
  • 75 میلی لیتر شیر جو دوسر/خامه جو دوسر (اختیاری)
  • 10 گرم پیازچه خرد شده برای تزئین

روش پخت

مرحله 1

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/180 درجه سانتیگراد فن/گاز گرم کنید. 6. کرفس های برش خورده را در سینی فر قرار دهید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بپاشید، مزه دار کنید و آن را بپوشانید. به مدت 20 تا 25 دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی زغالی/ترد شود.

مرحله 2

در همین حین 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در یک قابلمه بزرگ درب دار گرم کنید. پیاز و تره فرنگی را با کمی نمک به تابه اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شود، گاهی اوقات هم بزنید.

مرحله 3

سیب زمینی و آب سبزیجات را به ماهیتابه اضافه کنید، بگذارید بجوشد، سپس حرارت را ملایم کنید و با درب به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

مرحله 4

کرفس تفت داده شده را به تابه اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. مخلوط را با استفاده از میکسر مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس مزه دار کنید. در صورت تمایل شیر جو دوسر یا خامه جو دوسر را هم بزنید تا حالت خامه ای آن بیشتر شود.

مرحله 5

روی آن را با پیازچه خرد شده و مقداری روغن زیتون سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...