طرز تهیه سوپ میسو با توفو دودی : این دستور پخت سوپ میسو را امتحان کنید، سپس سوپ توفو میسو، سوپ رشته مرغ، سوپ ونتون، سوپ تام یام و دستور العمل های سوپ دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- آب سبزیجات 1 لیتر
- 10 گرم قارچ شیتاکه خشک
- خمیر میسو سفید 2 قاشق غذاخوری
- یک تکه زنجبیل به اندازه انگشت شست، رنده شده
- 1 حبه سیر، له شده
- 100 گرم توفوی دودی، آبکش شده و مکعبی شده
- 2 قاشق چایخوری روغن کنجد
- 100 گرم کلم پیچ
- 170 گرم مخلوط قارچ عجیب و غریب
- 2 قاشق غذاخوری کنجد
- 4 ورقه اسنک نوری، خرد شده
طرز تهیه سوپ میسو با توفو دودی
مرحله 1
استاک، قارچ خشک، میسو، زنجبیل و سیر را به آرامی در تابه گرم کنید. به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
مرحله 2
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. توفو و روغن کنجد را بریزید، مزه دار کنید و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا ترد شود.
مرحله 3
مخلوط کلم پیچ و قارچ را به آب گوشت در حال جوش اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید تا پخته شود.
مرحله 4
سیر را دور بریزید، قاشق را در کاسه های عمیق بریزید، با دانه های کنجد، نوری و توفوی دودی ترد تزئین کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949