وبلاگ

طرز تهیه سوپ ذرت زغالی مکزیکی

طرز تهیه سوپ ذرت زغالی مکزیکی : این دستور پخت سوپ ذرت شیرین مکزیکی را امتحان کنید سپس سوپ ذرت شیرین، سوپ سبزیجات مراکشی، سوپ فلفل قرمز، سوپ سبزیجات و دستور العمل های سوپ سالم دیگر را بررسی کنید. همچنین دستور العمل ما را برای اسکییت (سالاد ذرت خیابانی مکزیکی)، دنده ذرت سرخ شده و دستور العمل های بیشتر ذرت شیرین را ببینید.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 عدد فلفل آنچو خشک شده، به یادداشت های زیر مراجعه کنید
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی، به علاوه کمی اضافی
  • 1 پیاز، ریز خرد شده
  • 2 عدد کرفس، ریز خرد شده
  • 3 حبه سیر، ریز خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی شیرین
  • 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 4 فلفل قرمز سرخ شده از یک شیشه، خرد شده
  • آب سبزیجات 1 لیتر
  • 2 عدد ذرت روی لپه
  • 2 عدد لیموترش، 1 عدد آب میوه، 1 عدد لیمو ترش برای سرو
  • یک دسته کوچک گشنیز، خرد شده

طرز تهیه سوپ ذرت زغالی مکزیکی

طرز تهیه سوپ ذرت زغالی مکزیکی

مرحله 1

فلفل دلمه ای را در یک کاسه کوچک بریزید و آنقدر آب جوش بریزید تا روی آن را بپوشاند. بگذارید 10 دقیقه بماند، آبکش کنید، سپس دانه ها و ساقه را دور بریزید.

مرحله 2

روغن را در تابه داغ کرده و پیاز و کرفس را با کمی نمک به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید، سپس ادویه ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوشت آنکو چیلی، فلفل و آب سبزیجات را اضافه کنید و 15 دقیقه بجوشانید. مزه دار کنید، سپس از مخلوط کن استفاده کنید تا یکدست شود. گرم نگهدار.

مرحله 3

در همین حین، یک ماهیتابه را روی حرارت زیاد گرم کنید، روی لپه های ذرت را به آرامی با برس روغن بزنید و مزه دار کنید. لپه ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید و با استفاده از انبر آن ها را بچرخانید تا واقعا ذغالی شوند. روی تخته خرد کن قرار دهید و اجازه دهید کمی خنک شود. یک لپه را در انتهای آن به سمت بالا بچرخانید، سپس با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، هسته ها را با احتیاط در یک حرکت رو به پایین جدا کنید. بچرخانید و این کار را تکرار کنید تا تمام هسته ها جدا شوند، سپس با لپه دیگر این کار را تکرار کنید.

مرحله 4

آب لیموترش را داخل سوپ بریزید و ذرت شیرین را اضافه کنید. بین 4 کاسه تقسیم کنید و روی گشنیز بپاشید و با تکه های لیموترش سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...