طرز تهیه سوپ کاری سوئدی : این سوپ سوئدی کاری را درست کنید، سپس سوپ کدو حلوایی، سوپ کلم، سوپ گل کلم و دستور العمل های سوپ آسان دیگر را بررسی کنید.
سوئدی که در قرن هفدهم در سوئد ساخته شد، تلاقی بین کلم و شلغم است. آنها را در یک کیسه کاغذی قهوه ای در یخچال نگهداری کنید تا حداقل یک هفته تازه بماند.
مواد تشکیل دهنده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز، تقریباً خرد شده
- 2 حبه سیر، ریز خرد شده
- 900 گرم سوئد، پوست کنده و درشت خرد شده
- 400 گرم سیب زمینی شیرین، پوست کنده و درشت خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاری ملایم
- ½ قاشق چایخوری فلفل کاین (اختیاری)
- شیر نارگیل قوطی 400 میلی لیتری
- آب سبزیجات 900 میلی لیتر
- 1 قاشق چایخوری آبلیمو
- 2 قاشق غذاخوری گشنیز، ریز خرد شده
طرز تهیه سوپ کاری سوئدی
مرحله 1
نصف روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز را به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که تازه شروع به نرم شدن کند تفت دهید. مزه دار کنید، سپس سیر، سوئد، سیب زمینی شیرین، پودر کاری و کاین را در صورت استفاده به آن اضافه کنید. بپزید، هم بزنید، به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که معطر شود.
مرحله 2
بیشتر شیر نارگیل را با 2 قاشق غذاخوری در قابلمه بریزید. سهام را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد، روی آن را ببندید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که سوئد نرم شود بپزید. از روی حرارت بردارید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. در همین حین روغن باقی مانده را با آبلیمو و گشنیز مخلوط کنید.
مرحله 3
سوپ را در کاسه ها سرو کنید و روی آن را با شیر نارگیل رزرو شده و مخلوط گشنیز سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949