طرز تهیه سوپ سبزیجات مراکشی : دستور العمل سوپ سبزیجات مراکشی ما را امتحان کنید سپس سوپ سبزیجات، سوپ عدس، سوپ فلفل قرمز، سوپ مرغ سالم و دستور العمل های سوپ سالم دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 قاشق چایخوری روغن نباتی
- 1 پیاز، ریز خرد شده
- 3 عدد کرفس، ریز خرد شده
- 3 حبه سیر، ریز خرد شده
- 2 عدد لیمو نگهدارنده، گوشت دور ریخته شده و پوست ریز خرد شده
- 2 عدد فلفل قرمز، بدون دانه و ریز خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
- ½ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- 1 سیب زمینی بزرگ (350 گرم)، به قطعات 2 سانتی متری بریده شده است
- 400 گرم نخود حلبی آبکش کرده و آبکشی کنید
- اسفناج 80 گرم
- یک دسته جعفری برگ تخت، تقریباً خرد شده
- 1 لیمو، ½ آب گرفته و ½ قاچ شده، برای سرو
طرز تهیه سوپ سبزیجات مراکشی
مرحله 1
روغن نباتی را در یک تابه بزرگ گرم کنید و پیاز، کرفس و کمی نمک را اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و به آرامی به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید. سیر، لیمو ترش و فلفل قرمز را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید و قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی خرد شده، سیب زمینی، نخود و 1.25 لیتر آب جوش، 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله 2
بگذارید به جوش بیاید، سپس آن را کم کنید و 30 دقیقه بجوشانید تا سیب زمینی ها نرم شوند. اسفناج، جعفری برگ صاف و کمی ادویه را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا پژمرده شود. آب لیمو را اضافه کنید، سپس با قاشق داخل کاسه هایی با تکه های لیمو برای فشار دادن بریزید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949