طرز تهیه نان سیر : این نان سیر را برای یک پیش غذای سیر کننده درست کنید، سپس نان سیر پنیری بابکا و نان سودا سیر وحشی را امتحان کنید. یا دستور العمل های نان هیجان انگیز ما را بررسی کنید، مانند باگت فرانسوی، نان سبوس دار، نان ببر و سیاباتا.
مواد تشکیل دهنده
- 150 گرم کره نمک زده، نرم شده
- 6-10 حبه سیر، له شده
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- یک مشت جعفری برگ تخت، ریز خرد شده
- 1 باگت (یا 1 شکوفه کوچک)
طرز تهیه نان سیر
مرحله 1
کره را در ظرفی له کنید تا خیلی نرم شود، سپس سیر، پونه کوهی، جعفری و مقداری نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید.
مرحله 2
نان را به ورقه های 2 تا 3 سانتی متری برش دهید اما تا انتها نروید، پایه را دست نخورده نگه دارید. کره سیر را با چاقو در شکاف ها پخش کنید، مطمئن شوید که هر برش کره مناسبی پخش می کند – شما می خواهید در هر برش 1 قاشق چایخوری پر شده باشد. سپس کره اضافی را روی باگت بمالید.
مرحله 3
نان را در فویل بپیچید و روی سینی فر قرار دهید و به فر منتقل کنید. 15 دقیقه بپزید، سپس فویل را شل کنید تا رویه نان نمایان شود. برای 5-10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که روی آن ترد و قهوه ای طلایی شود، بپزید. قبل از سرو نان را از روی فویل بردارید و کره ذوب شده خارج شده در فویل را روی نان بریزید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949