طرز تهیه چیزکیک بدون گلوتن : این چیزکیک بدون گلوتن را درست کنید، سپس بیسکویتهای بدون گلوتن، نان بدون گلوتن، کیکهای کوچک بدون گلوتن، براونیهای بدون گلوتن و دستور العملهای پخت دیگر بدون گلوتن را بررسی کنید.
به دنبال ایده های جشن بدون گلوتن هستید؟ کیک کریسمس بدون گلوتن، پای چرخ کرده بدون گلوتن، پودینگ کریسمس بدون گلوتن و نان زنجبیلی بدون گلوتن ما را امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 170 گرم بیسکویت زنجبیل بدون گلوتن
- 100 گرم کره بدون نمک، ذوب شده
- 300 میلی لیتر خامه دوبل
- پودر قند 100 گرم
- پنیر خامه ای 250 گرم
- 2 عدد لیمو، رنده شده و آب گرفته
طرز تهیه چیزکیک بدون گلوتن
مرحله 1
یک قالب کیک فنری 18 سانتی متری را با کاغذ پخت روی پایه بپوشانید. بیسکویت ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که شبیه پودر سوخاری شوند در غذاساز بریزید. با کره ذوب شده مخلوط کنید سپس با پشت قاشق به طور یکنواخت به پایه قالب فشار دهید. در حین آماده کردن فیلینگ روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
مرحله 2
خامه دوبل را در یک کاسه تازه بزنید تا قله های نرمی به خود بگیرد. پودر شکر را الک کرده و پنیر خامه ای، آب لیمو و پوست را اضافه کنید (1 قاشق غذاخوری برای تزئین صرف کنید). مخلوط را تا زمانی که کاملاً با هم ترکیب شود تا کنید.
مرحله 3
پایه چیزکیک را از یخچال خارج کرده و با قاشق روی مخلوط خامه قرار دهید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت و 30 دقیقه یا تا زمانی که کاملا سفت شود در یخچال قرار دهید. چیزکیک را به آرامی از قالب خارج کنید و روی باقی مانده پوست لیمو بپاشید تا سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949