وبلاگ

طرز تهیه چیزکیک لیمویی

طرز تهیه چیزکیک لیمویی : این دستور پخت چیزکیک لیمو را امتحان کنید سپس چیزکیک وانیلی کلاسیک، چیزکیک لیمویی، چیزکیک نیویورکی، چیزکیک بدون گلوتن و سایر دستور العمل های چیزکیک آسان ما را بررسی کنید. به دنبال دسرهای لیموی بیشتری هستید؟ کیک لیمو، کیک لیمو، پای مرنگ لیمو و کیک لیمو و دانه خشخاش را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • برای کره قلع
  • 1 عدد اسفنج بزرگ آماده
  • شکر طلایی 225 گرم
  • 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • 750 گرم پنیر نرم کم چرب
  • 2 عدد تخم مرغ، کمی هم زده شده
  • 3 عدد لیمو، رنده شده
  • 1 غلاف وانیل، دانه ها خراشیده شده
  • 300 میلی لیتر کرم نیمه چرب
  • پوست لیمو شیرین
  • 1 عدد لیمو
  • 100 گرم شکر کپسول

طرز تهیه چیزکیک لیمویی

 طرز تهیه چیزکیک لیمویی

مرحله 1

برای پوست آب نبات، نوارهای بلند پوست لیمو را برش دهید و سپس به نوارهای نازک ژولین برش دهید. در تابه ای بریزید و با 100 میلی لیتر آب سرد بپوشانید و شکر را اضافه کنید و به آرامی بجوشانید و هم بزنید تا شکر حل شود. به مدت 30 دقیقه بجوشانید. بگذارید خنک شود.

مرحله 2

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. قالب کیک فنری 25 سانتی متری را کمی با کره بمالید. اسفنج را طوری برش دهید که به طور مرتب در پایه صاف قالب قرار گیرد. شکر و آرد ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. پنیر نرم را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک بافت خامه ای به دست آید. تخم‌مرغ‌ها، پوست لیمو، وانیل و کرم‌فراش را با همزن بزنید تا یکدست شود. روی پایه اسفنجی بریزید. برای جلوگیری از نشتی، یک سوم پایین قالب را در یک فیلم چسبناک یا فویل بپیچید و در سینی برشته قرار دهید. آنقدر آب داغ بریزید تا کف سینی را بپوشاند. در فر قرار دهید و به مدت 50-55 دقیقه بپزید تا چیزکیک کاملا سفت شده و روی آن طلایی شود. در صورت نیاز آب را تا نیمه پر کنید.

مرحله 3

چیزکیک را از فر خارج کنید و یا در دمای اتاق خنک کنید تا بافت خامه ای نرمی پیدا کند، یا برای چند ساعت خنک شود یا یک شب برای بافت سفت و متراکم خنک شود. قبل از سرو، پوست لیمو شیرین شده را با کمی شربت روی آن بریزید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...