طرز تهیه خوراک لوبیا سفید : این خورش لوبیا سفید دلچسب را درست کنید، سپس خورش لوبیا توسکانی، خورش وگان، خورش سبزیجات، گامبوی گیاهی و دستور العمل های گیاهی آسان دیگر را بررسی کنید.
پختن لوبیاها از خشک شده به شما امکان می دهد دقیقاً زمان اتمام آنها را کنترل کنید، بنابراین فضای داخلی کاملاً خامه ای و صاف به دست می آورید، بدون اینکه آنها از هم جدا شوند یا قاب های بیرونی چرمی شوند. این روش پخت همچنین اجازه می دهد تا طعم ها به لوبیاها نفوذ کنند زیرا در حین پختن، نارگیل، زنجبیل و زردچوبه را جذب می کنند. این خورش فقط مربوط به حبوبات نیست، اما در مورد رویه ها هم هست. زنجبیل داغ و گرم کننده؛ تکه های نارگیل ترد و برشته؛ و دانه های آلیوم ملایم برای بافت و طعم بیشتر – این خورش همه چیز را دارد.
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری روغن گیاهی یا نارگیل به اضافه 2 قاشق غذاخوری
- 1 پیاز بزرگ، خلال شده
- 60 گرم زنجبیل، پوست کنده، ½ ریز خرد شده و ½ به چوب کبریت خرد شده
- 1 عدد فلفل قرمز، ریز خرد شده
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
- 1 عدد علف لیمو، له شده
- 400 میلی لیتر شیر نارگیل حلبی
- آب سبزیجات 750 میلی لیتر
- 300 گرم لوبیا کانلینی خشک، به مدت 12 ساعت یا یک شب خیس خورده
- ۱ عدد سیب زمینی شیرین بزرگ یا ۲ عدد متوسط، پوست کنده و مکعبی خرد شده
- 200 گرم کلم پیچ، ساقه های ضخیم جدا شده، خرد شده
- 1 لیموترش، آب گرفته، به اضافه قاچ ها برای سرو
- 10 گرم پرک نارگیل
- 1 قاشق چایخوری دانه سیاهدانه
- 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک
- یک مشت برگ گشنیز، برای سرو
طرز تهیه خوراک لوبیا سفید
مرحله 1
1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه سنگین گرم کنید و پیاز را به آرامی به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و کاراملی شود تفت دهید – اگر شروع به چسبیدن کرد کمی آب به آن اضافه کنید. زنجبیل و فلفل دلمه ای خرد شده را در تابه بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که معطر شود سرخ کنید. زردچوبه، علف لیمو، شیر نارگیل و آب را اضافه کنید. به جوش بیاورید.
مرحله 2
لوبیاهای خیس شده را آبکش کنید و به تابه اضافه کنید. روی آن را به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه بجوشانید تا لوبیاها نرم شوند – در حین پخت، اگر به نظر می رسد خشک شده اند، با کمی آب اضافه کنید.
مرحله 3
سیب زمینی شیرین را داخل خورش بریزید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید (در صورت تمایل خورش غلیظ تر) بجوشانید و سپس کلم پیچ و آبلیمو را اضافه کنید. 3 تا 4 دقیقه دیگر یا تا زمانی که کلم پیچ نرم شود بجوشانید – در این مرحله لوبیاها باید پوست نرم و مرکز کرمی داشته باشند.
مرحله 4
در همین حال، تکههای نارگیل، دانههای سیاهدانه و فلفلهای فلفل را در یک ماهیتابه خشک به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که بوی نان برشته به مشام برسد، برشته کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن را به تابه اضافه کنید و چوب های زنجبیل را به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و معطر شوند، بجوشانید. زنجبیل و نارگیل دم کرده را با قاشق روی خورش بریزید و برای سرو با گشنیز بریزید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949