وبلاگ

خوراک لوبیا با زردچوبه و زنجبیل

خوراک لوبیا با زردچوبه و زنجبیل : این خورش لوبیا کره ای مقوی را درست کنید، سپس خورش لوبیا سفید، خورش لوبیا توسکانی، خورش نخود و خورش سبزی را ببینید. همچنین دستور العمل های راحت خورش و ایده های غذای گیاهی آسان را مرور کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • ½ قاشق غذاخوری روغن کلزا
  • 1 پیاز، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، ورقه شده
  • زنجبیل به اندازه انگشت شست، پوست کنده و به چوب کبریت بریده شود
  • 2 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
  • 2 عدد 400 گرم لوبیا کره، آبکش شده و آبکشی شده است
  • 200 میلی لیتر شیر نارگیل سبکتر
  • 200 میلی لیتر آب سبزیجات تازه
  • 180 گرم کلم پیچ، رنده شده
  • 1 عدد لیموترش، برای سرو به قطعات بریده شده

خوراک لوبیا با زردچوبه و زنجبیل

خوراک لوبیا با زردچوبه و زنجبیل

مرحله 1

روغن را در تابه ای روی حرارت ملایم گرم کنید و پیاز را به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی و نرم شود. نمک بزنید سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید. 4-5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که زنجبیل کمی طلایی شود سرخ کنید. زردچوبه و گشنیز را هم بزنید، سپس لوبیاها، شیر نارگیل و آب را اضافه کنید.

مرحله 2

به مدت 10 دقیقه بجوشانید، سپس کلم پیچ را هم بزنید و با درب بپوشانید. ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که کلم پیچ پژمرده شود بپزید. درب آن را بردارید و در صورت تمایل 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید تا خورش کم شود. دوباره مزه دار کنید و با تکه های لیموترش برای فشرده شدن سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...