خوراک لوبیا با زردچوبه و زنجبیل : این خورش لوبیا کره ای مقوی را درست کنید، سپس خورش لوبیا سفید، خورش لوبیا توسکانی، خورش نخود و خورش سبزی را ببینید. همچنین دستور العمل های راحت خورش و ایده های غذای گیاهی آسان را مرور کنید.
مواد تشکیل دهنده
- ½ قاشق غذاخوری روغن کلزا
- 1 پیاز، ریز خرد شده
- 2 حبه سیر، ورقه شده
- زنجبیل به اندازه انگشت شست، پوست کنده و به چوب کبریت بریده شود
- 2 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
- 2 عدد 400 گرم لوبیا کره، آبکش شده و آبکشی شده است
- 200 میلی لیتر شیر نارگیل سبکتر
- 200 میلی لیتر آب سبزیجات تازه
- 180 گرم کلم پیچ، رنده شده
- 1 عدد لیموترش، برای سرو به قطعات بریده شده
خوراک لوبیا با زردچوبه و زنجبیل
مرحله 1
روغن را در تابه ای روی حرارت ملایم گرم کنید و پیاز را به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی و نرم شود. نمک بزنید سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید. 4-5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که زنجبیل کمی طلایی شود سرخ کنید. زردچوبه و گشنیز را هم بزنید، سپس لوبیاها، شیر نارگیل و آب را اضافه کنید.
مرحله 2
به مدت 10 دقیقه بجوشانید، سپس کلم پیچ را هم بزنید و با درب بپوشانید. ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که کلم پیچ پژمرده شود بپزید. درب آن را بردارید و در صورت تمایل 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید تا خورش کم شود. دوباره مزه دار کنید و با تکه های لیموترش برای فشرده شدن سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949