وبلاگ

طرز تهیه خوراک سبزی و لوبیا

طرز تهیه خوراک سبزی و لوبیا : این خورش دلچسب را درست کنید، سپس مرغ و برنج یک تابه، ماکارونی سالمون سالم و دستور العمل های پرپروتئین بیشتری را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 75 گرم چوریزو، پوست گرفته و خرد شده
  • ½ پیاز، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، ریز خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی شیرین
  • 400 گرم لوبیا کانلینی قلع، آبکش شده و آبکشی شده است
  • 400 گرم گوجه گیلاسی حلبی
  • 2 عدد کلم پیچ بزرگ
  • 75 گرم نخود فرنگی منجمد
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
  • یک دسته کوچک جعفری برگ مسطح، تقریباً خرد شده

"</p

مطالعات اولیه متعدد نشان داد که به نظر می رسد ارتباط قوی بین خوردن میوه و سبزیجات و محافظت در برابر سرطان وجود دارد. برخلاف مطالعات مورد-شاهدی، مطالعات کوهورت، که گروه‌های بزرگی از افراد اولیه سالم را برای سال‌ها دنبال می‌کنند، عموماً اطلاعات قابل اعتمادتری نسبت به مطالعات مورد-شاهدی ارائه می‌دهند، زیرا آنها بر اطلاعات گذشته متکی نیستند. و به طور کلی، داده های مطالعات کوهورت به طور مداوم نشان نداده اند که رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات از سرطان پیشگیری می کند.

طرز تهیه خوراک سبزی و لوبیا

مرحله 1

روغن زیتون را در یک تابه یا قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و چوریزو را به مدت 5 دقیقه با هم زدن بپزید تا روغن سرخ شده و چوریزو ترد شود. اسکوپ را روی یک بشقاب بریزید. پیاز را با کمی نمک به تابه اضافه کنید و به مدت 6-7 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید. سیر و پاپریکا را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. لوبیا و گوجه فرنگی را به همراه 100 میلی لیتر آب و کوریزو اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه به آرامی بجوشانید. کلم پیچ و نخود فرنگی یخ زده را با 100 میلی لیتر آب مخلوط کنید و چند دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود، سپس مزه دار کنید و سرکه را اضافه کنید.

مرحله 2

بین کاسه ها تقسیم کنید و روی آن را با جعفری خرد شده بریزید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...