طرز تهیه مرغ ترخون : این دستور پخت مرغ ترخون را امتحان کنید، سپس دستور العمل های مرغ آلفردو، کوفته مرغ، مرغ بوفالو و دیگر دستور العمل های مرغ هیجان انگیز را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- مرغ کامل 1.5 کیلوگرم
- 2 قاشق چایخوری دانه گشنیز
- 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه کامل
- 2 برگ بو
- 1 لیمو، یک نوار از پوست، به علاوه ½ پوست رنده شده، به علاوه یک فشار آب
- شکر قهوه ای روشن 2 قاشق غذاخوری
- 1 حباب روی سیر را برداشته تا حبه ها ظاهر شوند
- روغن زیتون
- 200 گرم کره بدون نمک
- یک دسته ترخون، ریز خرد شده
طرز تهیه مرغ ترخون
مرحله 1
پاهای مرغ را با برش دادن هر دو طرف سینه از طریق پوست، سوراخ کردن مفصل ران و بریدن دور آن از پرنده جدا کنید. پاها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
مرحله 2
از یک قیچی تیز آشپزخانه استفاده کنید تا ستون فقرات مرغ را بردارید و سینه ها را روی استخوان با بال های متصل باقی بگذارید. این را با پاها به کاسه اضافه کنید.
مرحله 3
دانههای گشنیز و دانههای فلفل را در تابهای روی حرارت ملایم تفت دهید تا معطر شوند، سپس برگ بو، یک نوار پوست لیمو، 70 گرم نمک دریایی ریز و شکر را به همراه 250 میلیلیتر آب اضافه کنید. 1 دقیقه بجوشانید تا نمک و شکر حل شود. از روی حرارت برداشته و در 750 میلی لیتر آب سرد بریزید. بگذارید کاملا خنک شود، سپس روی مرغ بریزید و مطمئن شوید که سینه به سمت پایین در آب نمک است. بپوشانید و به مدت 8 ساعت یا بیشتر خنک کنید.
مرحله 4
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. سیر را داخل یک تکه فویل ریخته، کمی روغن بپاشید و مزه دار کنید. بپیچید و به مدت 40 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
مرحله 5
مرغ را از آب نمک خارج کرده و با کاغذ آشپزخانه کاملا خشک کنید. پاها را با کمی روغن بپاشید و کمی مزه دار کنید، سپس به مدت 30 دقیقه تفت دهید.
مرحله 6
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و تاج مرغ را با پوست به سمت پایین به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً طلایی شود سرخ کنید. بعد از 30 دقیقه تاج را در سینی فر با پاها به سمت بالا اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر تفت دهید. ضخیم ترین قسمت سینه باید روی دماسنج دیجیتالی 70 درجه سانتیگراد نشان داده شود و شیره آن شفاف باشد.
مرحله 7
در همین حین کره ترخون را درست کنید. حبه های سیر را از پوست آن ها در یک کاسه بگیرید، کره، ترخون، پوست و آب لیمو باقی مانده را اضافه کنید و خوب مزه دار کنید. با هم له کنید تا یکدست شوند.
مرحله 8
مرغ را از فر خارج کرده و سینه و پاها را با تمام کره آغشته کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
مرحله 9
برای سرو، پا را از طریق طبل و ران به دو قسمت تقسیم کنید، بال ها را بردارید، سپس سینه ها را بردارید و برش دهید. همه چیز را در یک بشقاب بریزید، سپس با قاشق روی کره و آب مانده مرغ از سینی بریزید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949