طرز تهیه مرغ نرماندی : این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که میتوانید برای ناهار یا شام درست کنید. دستور تهیه این غذا را در ادامه بخوانید
مواد مودر نیاز
- روغن زیتون
- پای مرغ 6 عدد
- 200 گرم لاردون بیکن
- 2 عدد پیاز، ریز خرد شده
- 2 عدد کرفس، ریز خرد شده
- 2 حبه سیر، له شده
- 1 قاشق غذاخوری آرد ساده
- 500 میلی لیتر آب سیب خشک
- آب مرغ 150 میلی لیتر
- 2 شاخه آویشن
- 1 برگ بو
- 150 میلی لیتر کرم فریشه
طرز تهیه مرغ نرماندی
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ با درب گرم کنید. پاهای مرغ را مزه دار کنید و از هر طرف به صورت دسته ای تفت دهید تا طلایی و ترد شود، سپس آن را بردارید. لادوی بیکن را اضافه کنید و تفت دهید تا مقداری چربی آن گرفته شود، سپس پیاز و کرفس را اضافه کنید. بپزید تا شفاف شود، سپس سیر را اضافه کنید و قبل از مخلوط کردن با آرد، یک دقیقه دیگر تفت دهید. سیب را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه حباب بزند، قبل از اضافه کردن آب، آویشن و برگ بو. دوباره به جوش بیاورید، خوب مزه دار کنید و پای مرغ را اضافه کنید. با یک درب یا فویل بپوشانید، به مدت 40 دقیقه به فر منتقل کنید، سپس مرغ را بردارید و گرم نگه دارید.
مرحله 2
کرم فریش را داخل سس هم بزنید و روی اجاق برگردانید تا حباب بزند و غلیظ شود، سپس مرغ را دوباره اضافه کنید. برای یخ زدن، کاملاً خنک شود، به قسمتهایی تقسیم کنید و درب ظرف را فریز کنید. برای گرم کردن مجدد، یک شب در یخچال یخ زدایی کنید و سپس در فر را به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید تا لوله داغ شود. با پوره سیب زمینی یا پاستا سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949