وبلاگ

طرز تهیه خوراک جوجه

طرز تهیه خوراک جوجه : دستور غذای گوشت مرغ ما را امتحان کنید، سپس دستور پخت سوسیس، کاسرول گیاهی، بورگوینیون گوشت گاو و دستور العمل های دیگر کاسه را بررسی کنید.

به دنبال دستور العمل های راحت تر مرغ هستید؟ مرغ سوپریم، مرغ استروگانف، شکار مرغ و بسیاری موارد دیگر را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 25 گرم کره
  • 4 عدد موسیر، ریز خرد شده
  • 6 ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان، به صورت تکه تکه شده
  • 2 قاشق غذاخوری آرد ساده
  • 300 میلی لیتر شراب سفید
  • آب مرغ 150 میلی لیتر
  • خامه دوبل 150 میلی لیتر
  • 2 قاشق غذاخوری ترخون خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری برگ تخت خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • دامپلینگ
  • 100 گرم کره، منجمد
  • 200 گرم آرد خودبه خود
  • 1 قاشق چایخوری ترخون خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری برگ تخت خرد شده

طرز تهیه خوراک جوجه

مرحله 1

کره را در یک قابلمه بزرگ ضد فر گرم کنید، سپس موسیر را اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا نرم شود. مرغ را اضافه کنید و آن را بچرخانید تا همه گوشت ها مات و کمی طلایی شوند. روی آرد بپاشید و خوب هم بزنید. شراب را اضافه کنید، به تدریج هم بزنید، سپس آب مرغ را اضافه کنید. 15 دقیقه بجوشانید، سپس خامه، سبزی و خردل را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید.

مرحله 2

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. برای درست کردن کوفته ها، کره را تقریباً رنده کرده و با سبزیجات و ادویه فراوان داخل آرد مخلوط کنید. 3-4 قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید. به 12 توپ تقسیم کنید و آن ها را در بالای ظرف قرار دهید.

مرحله 3

به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوفته ها پف کرده و طلایی شوند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...