طرز تهیه چیکن استراگانوف : مرغ را با استیک تکه تکه شده، گوشت خوک یا قارچ 750 گرمی با یک نسخه گیاهی جایگزین کنید (از سس گیاهی Worcestershire نیز استفاده کنید). این سس نیز در صورت استفاده از کانلینی یا لوبیای کره ای خوشمزه است و چند دقیقه بجوشانید.
استروگانف برای سیب زمینی های ژاکتی پرکننده عالی درست می کند، یا با قاشق در کیسه های خمیر پف دار از قبل پخته شده برای یک کاناپه vol-au-vent بریزید. نحوه نگهداری استروگانف مرغ: تا دو روز در حالت سرد نگهداری کنید و به آرامی گرم کنید تا از شکافتن خامه ترش جلوگیری کنید. طرز سرو مرغ استروگانف: با برنج، پوره یا پاستا سرو کنید.
دستور تهیه استروگانف مرغ
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز، ریز خرد شده
- 250 گرم قارچ شاه بلوط خرد شده
- 500 گرم فیله ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست، برش خورده
- 2 حبه سیر، له شده
- خردل دیژون 1 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 300 میلی لیتر
- 1 قاشق غذاخوری پاپریکا شیرین
- چند قطره سس Worcestershire
- 250 میلی لیتر خامه ترش
- یک دسته کوچک جعفری، ریز خرد شده
- پاستا، برنج یا سیب زمینی، برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه چیکن استراگانوف
مرحله 1
روغن را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز را با کمی نمک به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. قارچ شاه بلوط را اضافه کنید، حرارت را کمی زیاد کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا آبی که از قارچ خارج شده تبخیر شود.
مرحله 2
مرغ را هم بزنید، 6 تا 8 دقیقه تفت دهید، سپس سیر و خردل را هم بزنید. یک دقیقه دیگر بپزید سپس مایه، پاپریکا و سس ورسسترشر را اضافه کنید. مزه دار کنید و 10 دقیقه بجوشانید تا مرغ بپزد و سس کمی کم شود.
مرحله 3
حرارت را ملایم کنید و خامه ترش و جعفری را داخل آن بریزید. روی حرارت ملایم بجوشانید (مدت طولانی نپزید وگرنه سس جدا می شود) و روی پاستا، برنج یا سیب زمینی سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949