وبلاگ

طرز تهیه فیش اند چیپس

طرز تهیه فیش اند چیپس : دستور العمل ما را برای ماهی و چیپس امتحان کنید، سپس چیپس پخته شده سه گانه، چیپس عالی، سیب زمینی سرخ شده و سیب زمینی شیرین را نیز بررسی کنید. با یک طرف سس مایونز اصلی ما سرو کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 50 گرم آرد خودکشی
  • 50 گرم آرد ذرت
  • 125-150 میلی لیتر لاگر، سرد
  • برای روغن نباتی سرخ کردنی عمیق
  • 2 عدد فیله ماهی کاد
  • تکه های نمک دریا
  • برای سرو چیپس فر
  • برای سرو نخود فرنگی منجمد پخته شده طرز تهیه فیش اند چیپس

 

طرز تهیه فیش اند چیپس

مرحله 1

آرد و آرد ذرت را با مقدار زیادی چاشنی داخل کاسه ای بریزید. ماءالشعیر را به تدریج اضافه کنید و کمی اضافه کنید تا خمیر یکدست و غلیظی به دست آید.

مرحله 2

یک تابه را بیش از 1/3 پر از روغن پر کنید و حرارت دهید تا 180 درجه سانتیگراد یا تا زمانی که یک مکعب نان در 30 ثانیه قهوه ای شود.

مرحله 3

یکی از فیله ها را در خمیر فرو کنید، سپس خارج کنید و با انبر فلزی با احتیاط داخل روغن داغ قرار دهید، ماهی را به مدت 2 تا 3 ثانیه از روغن خارج کنید و سپس تمام فیله را با دقت از خود دور کنید – این کار باعث ایجاد حباب هوا می شود. زیر خمیر شکل بگیرد و مطمئن شوید که ته نگرفته و به ته نمی چسبد و همچنین روغن داغ به شما پاشیده نمی شود.

مرحله 4

2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که خمیر واقعا ترد و طلایی شود بپزید، سپس روی کاغذ آشپزخانه بریزید و با تکه های نمک دریا مزه دار کنید. این کار را با باقی مانده فیله ماهی تکرار کنید (دیگری را در فر کم گرم نگه دارید).

مرحله 5

با چیپس فر، نخود فرنگی و مقدار زیادی سرکه مالت سرو کنید تا روی آن بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...