وبلاگ

طرز تهیه بستنی موز

طرز تهیه بستنی موز : این بستنی موز سریع را درست کنید، سپس بستنی موز گیاهی، میلک شیک موز و اسموتی موز را نیز بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

4 عدد موز رسیده، خرد شده
½ لیمو، آب گرفته
400 میلی لیتر خامه دوبل
شکر طلایی 75 گرم

طرز تهیه بستنی موز

طرز تهیه بستنی موز

مرحله 1

همه چیز را با هم در غذاساز مخلوط کنید.
در بستنی ساز بریزید و آن را هم بزنید یا در جعبه فریزر بریزید و فریز کنید و هر 2 ساعت یکبار هم بزنید تا مخلوط سفت شود.

خواص موز

موز سرشار از فیبر محلول است. در طول هضم، فیبر محلول در مایع حل می شود و به شکل ژل در می آید. این همچنین ممکن است به بافت اسفنج مانند موز کمک کند منبع مورد اعتماد. موز نارس (سبز) همچنین حاوی نشاسته مقاوم است، نوعی فیبر که بدن شما آن را هضم نمی کند.

این دو نوع فیبر با هم ممکن است به تعدیل سطح قند خون بعد از غذا و تنظیم اشتهای شما با کاهش سرعت تخلیه معده کمک کند. این بدان معناست که با وجود محتوای کربوهیدرات بالاتر، موز ممکن است باعث افزایش شدید سطح قند خون در افرادی که دیابت ندارند، نشود.

با این حال، برای کسانی که دیابت دارند، خوردن مقدار زیادی در یک وعده ممکن است باعث افزایش بیش از حد قند خون شود، بنابراین بهتر است هر بار یک موز مصرف کنید.

ممکن است از سلامت گوارش حمایت کند

فیبر غذایی با بسیاری از فواید سلامتی، از جمله بهبود هضم، مرتبط است. نشاسته مقاوم، نوعی فیبر موجود در موز نارس، یک پری بیوتیک است. پری بیوتیک ها از هضم فرار می کنند و به روده بزرگ شما می رسند، جایی که تبدیل به غذای باکتری های مفید روده شما (پروبیوتیک ها) می شوند.

علاوه بر این، پکتین – فیبری که هم در موز رسیده و هم در موز نارس وجود دارد – ممکن است به جلوگیری از یبوست و نرم شدن مدفوع کمک کند. برخی از مطالعات لوله آزمایش حتی نشان می دهد که پکتین ممکن است به محافظت در برابر سرطان روده بزرگ کمک کند، اگرچه تحقیقات بیشتری در انسان برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این مزیت احتمالی مورد نیاز است. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...