طرز تهیه تارت بانوفی :این پای بانوفی را درست کنید، سپس دستور العمل های دسر بانوی پنیر، کیک بانوفی، کیک یخچالی بانوفی و سایر دسرهای موز را بررسی کنید. به دنبال دسرهای سنتی بریتانیایی بیشتری هستید؟ نگاهی به تارت کاسترد، تارت تریکول، تارت منچستر و موارد دیگر بیندازید.
مواد تشکیل دهنده
- 300 گرم بیسکویت جو دوسر، HobNobs خوب است
- 60 گرم کره، ذوب شده
- قلع 397 گرم نستله کارامل میخک
- 3 عدد موز بزرگ، ورقه شده
- خامه دوبل 350 میلی لیتر
- شکر پودری 1 قاشق غذاخوری
- 100 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه تارت بانوفی
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. بیسکویت ها را در غذاساز خرد کنید سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و پالس کنید تا مخلوط شوند. مخلوط را در قالب تارت 24 سانتی متری با پایه قابل جابجایی در یک لایه صاف فشار دهید.
قالب را به یک ورقه پخت منتقل کنید و به مدت 10-12 دقیقه بپزید تا کمی برشته و سفت شود. بگذارید خنک شود سپس به آرامی از قالب خارج کنید و در بشقاب سرو قرار دهید.
مرحله 2
کارامل را روی پایه بیسکویتی پخش کنید و به مدت 1 ساعت خنک کنید. برش های موز را روی تافی بچینید. خامه و شکر را با همزن بزنید تا قله های نرمی تشکیل شود و روی موز پخش کنید.
شکلات را در مایکروویو یا در کاسه ای که روی ظرف آب در حال جوشیدن قرار داده شده، آب کنید. قبل از اینکه روی خامه بپاشید، اجازه دهید کمی خنک شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949