وبلاگ

طرز تهیه تارت بانوفی

طرز تهیه تارت بانوفی :این پای بانوفی را درست کنید، سپس دستور العمل های دسر بانوی پنیر، کیک بانوفی، کیک یخچالی بانوفی و سایر دسرهای موز را بررسی کنید. به دنبال دسرهای سنتی بریتانیایی بیشتری هستید؟ نگاهی به تارت کاسترد، تارت تریکول، تارت منچستر و موارد دیگر بیندازید.

مواد تشکیل دهنده

  • 300 گرم بیسکویت جو دوسر، HobNobs خوب است
  • 60 گرم کره، ذوب شده
  • قلع 397 گرم نستله کارامل میخک
  • 3 عدد موز بزرگ، ورقه شده
  • خامه دوبل 350 میلی لیتر
  • شکر پودری 1 قاشق غذاخوری
  • 100 گرم شکلات تلخ

طرز تهیه تارت بانوفی

طرز تهیه تارت بانوفی

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. بیسکویت ها را در غذاساز خرد کنید سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و پالس کنید تا مخلوط شوند. مخلوط را در قالب تارت 24 سانتی متری با پایه قابل جابجایی در یک لایه صاف فشار دهید.
قالب را به یک ورقه پخت منتقل کنید و به مدت 10-12 دقیقه بپزید تا کمی برشته و سفت شود. بگذارید خنک شود سپس به آرامی از قالب خارج کنید و در بشقاب سرو قرار دهید.

مرحله 2

کارامل را روی پایه بیسکویتی پخش کنید و به مدت 1 ساعت خنک کنید. برش های موز را روی تافی بچینید. خامه و شکر را با همزن بزنید تا قله های نرمی تشکیل شود و روی موز پخش کنید.
شکلات را در مایکروویو یا در کاسه ای که روی ظرف آب در حال جوشیدن قرار داده شده، آب کنید. قبل از اینکه روی خامه بپاشید، اجازه دهید کمی خنک شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...