وبلاگ

طرز تهیه چیزکیک بانوفی

طرز تهیه چیزکیک بانوفی : این چیزکیک بانوفی چشمگیر را درست کنید، سپس دستور العمل های دسر بانوفی، کیک بانوفی، کیک یخچالی بانوفی، نان موز و سایر دستور العمل های دسر موز را نیز بررسی کنید. ما همچنین دستور العمل های چیزکیک زیادی را برای امتحان داریم، از جمله چیزکیک نان موزی، چیزکیک کاراملی نمکی، چیزکیک نیویورک و چیزکیک بیسکوف.

مواد تشکیل دهنده

  • 150 گرم کره نمک به اضافه 1 قاشق غذاخوری برای قالب و 2 قاشق غذاخوری برای سرخ کردن
  • 300 گرم بیسکویت هاضمه
  • 3 عدد موز، ورقه شده
  • 200 گرم سس کارامل
  • پنیر نرم پرچرب 500 گرم
  • پودر قند 2 قاشق غذاخوری
  • خامه دوبل 150 میلی لیتر

طرز تهیه چیزکیک بانوفی

طرز تهیه چیزکیک بانوفی

مرحله 1

کف و کناره های یک قالب ته شل 20 سانتی متری فنری را بمالید و بپوشانید. باقی مانده کره را در یک تابه کوچک یا با زدن آن در مایکروویو گرم کنید. بیسکویت ها را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا خرده های ریز شود، سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. داخل قالب بزنید و با قاشق یک لایه یکنواخت و فشرده درست کنید. به مدت 30 دقیقه سرد کنید.

مرحله 2

2 قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و دو عدد موز برش خورده را از دو طرف به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که کاراملی شود سرخ کنید. کاملا خنک کنید و سپس با 3 قاشق غذاخوری سس کارامل بریزید. برش های موز و هر کاراملی را به صورت یک لایه روی پایه بیسکویت قرار دهید. خنک

مرحله 3

پنیر، شکر و 5 قاشق غذاخوری سس کارامل را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. در یک کاسه جداگانه، خامه دوبل را با همزن بزنید تا نرم شود، سپس آن را در مخلوط پنیر بریزید. قاشق داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. حداقل 6 ساعت خنک کنید.

مرحله 4

چیزکیک را با احتیاط از قالب بیرون بیاورید و به ظرف سرو منتقل کنید. با باقیمانده موز ورقه شده و کمی سس کارامل تزیین کنید، قبل از برش دادن برای سرو. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...