وبلاگ

طرز تهیه چیزکیک سیب تافی

طرز تهیه چیزکیک سیب تافی : این دستور العمل چیزکیک سیب را امتحان کنید سپس چیزکیک بانوفی، چیزکیک کاراملی نمکی، چیزکیک تمشک، چیزکیک باسکی سوخته و سایر دستور العمل های بهترین چیزکیک ما را بررسی کنید. به دنبال الهام بیشتر از غذای Bonfire Night هستید؟ سیب تافی، پارکین، لانه زنبوری و موارد دیگر را امتحان کنید. همچنین از این ترکیب طعم کلاسیک در کرامبل سیب تافی، کیک سیب تافی و سینی تافی سیب استفاده کنید.

استوارت اوندن، نویسنده و عکاس دستور غذا، می‌گوید: “دیسکاوری باید یکی از سیب‌های مورد علاقه من در خوردن باشد. گوشت آن هنگام برش رژگونه سرخابی پر جنب و جوشی دارد، در حالی که طعم آن ترد، شیرین و با طراوت است. دیسکاوری یک شریک طبیعی برای تافی چسبنده است و کار می‌کند. در این دستور پخت چیزکیک پخته شده بسیار عالی است – اگر نمی توانید آنها را پیدا کنید، خورندگان خوبی مانند کاکس یا بریبرن جایگزین های ارزشمندی هستند.

مواد تشکیل دهنده

  • 75 گرم کره، ذوب شده، به علاوه کمی برای قالب
  • 200 گرم بیسکویت زنجبیلی
  • 6 سیب دیسکاوری (یا کاکس یا بریبرن)
  • پنیر نرم 600 گرم
  • 100 میلی لیتر خامه دوبل
  • شکر کپسول 150 گرم
  • 50 گرم آرد ساده
  • چند قطره عصاره وانیل

طرز تهیه چیزکیک سیب تافی

سس تافی

  • 300 میلی لیتر خامه دوبل
  • شکر قهوه ای روشن 100 گرم
  • کره 75 گرم
  • چند قطره عصاره وانیل

طرز تهیه چیزکیک سیب تافی

مرحله 1

قالب کیک فنری 23 سانتی متری را با کره بمالید و کاغذ فر را بپوشانید. بیسکویت ها را در غذاساز بریزید تا نرم شوند و در ظرفی بریزید، سپس کره ذوب شده را با آن مخلوط کنید. مخلوط بیسکویت را کف قالب پخش کنید و با پشت قاشق آن را صاف کنید تا به صورت یک لایه صاف در بیاید. در حین درست کردن فیلینگ سرد کنید.

مرحله 2

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. دو عدد سیب را پوست گرفته، هسته و ریز خرد کنید. پنیر نرم، خامه، شکر کپسول، آرد و وانیل را با هم مخلوط کنید، سپس سیب خرد شده را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی پایه بیسکویتی بریزید و به مدت 30-40 دقیقه بپزید و پس از آن وقتی به آرامی تکان داده می شود مرکز چیزکیک باید یکنواخت شود. فر را خاموش کنید و چیزکیک را در فر بگذارید تا کاملا خنک شود.

مرحله 3

برای تهیه تافی، خامه، شکر، کره، وانیل و کمی نمک را با هم در تابه آب کنید. به حباب کم برسانید و به هم زدن ادامه دهید تا مایع غلیظ و رنگ تافی طلایی شود. یک لایه نازک از تافی را روی چیزکیک بریزید.  سیب باقیمانده را هسته، برش دهید و روی آن بچینید. از یک برس شیرینی پزی استفاده کنید تا برش های سیب را به صورت نازک با تافی بپوشانید (این کار باعث ایجاد مهر و موم شده و از قهوه ای شدن آنها جلوگیری می کند). قبل از سرو روی باقی مانده تافی بریزید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...