وبلاگ

طرز تهیه قهوه با دم سرد

طرز تهیه قهوه با دم سرد : آیا می خواهید بهترین قهوه سرد را درست کنید؟ برای تهیه این دستور، باید یک تکه کیت بخرید، یا کیت خود را با استفاده از یک قیف، چند فیلتر با کیفیت خوب یا یک فیلتر پارچه ای بچینید. یک الک بسیار ریز مانند چینو و یک کوزه شیشه ای. اگر می توانید دانه های قهوه تازه برشته شده بخرید و چون به قهوه درشت آسیاب شده نیاز دارید، بهتر است خودتان آن را آسیاب کنید (به انتخاب متخصص ما از بهترین آسیاب های قهوه مراجعه کنید). آب فیلتر شده همچنین به عطر و طعم بهتر کمک می کند، یا اگر بتوانید آن را پیدا کنید و بتوانید آن را بخرید، آب تصفیه شده با اسمز معکوس به شما کمک می کند! اگر از قطره چکان استفاده می کنید، به دستورالعمل ها مراجعه کنید، در غیر این صورت دستورالعمل های زیر یک راهنمای تقریبی است.

سلست وونگ، متخصص قهوه می‌گوید: «این را با یک آمریکانو یا اسپرسو سرد بر روی یخ اشتباه نگیرید. دم‌نوش سرد در چند سال اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است که با آب سرد یا دمای اتاق تهیه می‌شود و کیفیت متفاوتی به طعم می‌دهد، زیرا طعم و مزه آن بسیار زیاد است. محلول کمتری نسبت به دم کردن در آب داغ است. با افزایش زمان “عصاره گیری” یا “دم کردن”، می توانید حلالیت تفاله های قهوه را به حداکثر برسانید، بنابراین نسبت قهوه به آب بسیار بیشتر از زمانی است که از آب گرم استفاده می کنید. همچنین، هنگامی که قهوه را با استفاده از آب داغ استخراج می‌کنید، بسیار بیشتر و سریع‌تر اکسید و تجزیه می‌شود. هنگام استفاده از روش دم‌آوری سرد که کند است، اغلب متوجه می‌شوید که اسیدیته و تلخی آن بسیار کم است. قهوه فقط نباید با طراوت، اما دارای نت های طعمی تمیز، پر جنب و جوش و شاید حتی کمی مشروب کننده است.”

طرز تهیه قهوه با دم سرد

مواد تشکیل دهنده

دانه های قهوه آسیاب شده، 50 گرم در هر 200 میلی لیتر آب

طرز تهیه قهوه با دم سرد

مرحله 1

ابتدا از 50 گرم قهوه در هر 200 میلی لیتر آب استفاده کنید و سپس نسبت را تنظیم کنید تا نسبتی را که دوست دارید پیدا کنید.

مرحله 2

زمین ها را در سیستمی که خریداری کرده اید یا داخل کوزه قرار دهید. با آب سرد دم کنید، یا می توانید برای کمک به آزاد شدن طعم و مزه، آن را با آب گلدهی کنید و سپس آب سرد اضافه کنید.

مرحله 3

قبل از فیلتر کردن، بین 8 تا 24 ساعت اجازه دهید تا خاک دم بکشد.

مرحله 4

از طریق فیلتر سیستم یا از طریق فیلترهای پارچه ای یا کاغذی فیلتر کنید.

مرحله 5

آن را با آب گرم یا سرد و یا شیر/خامه به مقداری که دوست دارید رقیق کنید. یا از آن به عنوان پایه ای برای کوکتل ها یا در دستور العمل ها استفاده کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...