وبلاگ

طرز تهیه قهوه با دم سرد

طرز تهیه قهوه با دم سرد : آیا می خواهید بهترین قهوه سرد را درست کنید؟ برای تهیه این دستور، باید یک تکه کیت بخرید، یا کیت خود را با استفاده از یک قیف، چند فیلتر با کیفیت خوب یا یک فیلتر پارچه ای بچینید. یک الک بسیار ریز مانند چینو و یک کوزه شیشه ای. اگر می توانید دانه های قهوه تازه برشته شده بخرید و چون به قهوه درشت آسیاب شده نیاز دارید، بهتر است خودتان آن را آسیاب کنید (به انتخاب متخصص ما از بهترین آسیاب های قهوه مراجعه کنید). آب فیلتر شده همچنین به عطر و طعم بهتر کمک می کند، یا اگر بتوانید آن را پیدا کنید و بتوانید آن را بخرید، آب تصفیه شده با اسمز معکوس به شما کمک می کند! اگر از قطره چکان استفاده می کنید، به دستورالعمل ها مراجعه کنید، در غیر این صورت دستورالعمل های زیر یک راهنمای تقریبی است.

سلست وونگ، متخصص قهوه می‌گوید: «این را با یک آمریکانو یا اسپرسو سرد بر روی یخ اشتباه نگیرید. دم‌نوش سرد در چند سال اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است که با آب سرد یا دمای اتاق تهیه می‌شود و کیفیت متفاوتی به طعم می‌دهد، زیرا طعم و مزه آن بسیار زیاد است. محلول کمتری نسبت به دم کردن در آب داغ است. با افزایش زمان “عصاره گیری” یا “دم کردن”، می توانید حلالیت تفاله های قهوه را به حداکثر برسانید، بنابراین نسبت قهوه به آب بسیار بیشتر از زمانی است که از آب گرم استفاده می کنید. همچنین، هنگامی که قهوه را با استفاده از آب داغ استخراج می‌کنید، بسیار بیشتر و سریع‌تر اکسید و تجزیه می‌شود. هنگام استفاده از روش دم‌آوری سرد که کند است، اغلب متوجه می‌شوید که اسیدیته و تلخی آن بسیار کم است. قهوه فقط نباید با طراوت، اما دارای نت های طعمی تمیز، پر جنب و جوش و شاید حتی کمی مشروب کننده است.”

طرز تهیه قهوه با دم سرد

مواد تشکیل دهنده

دانه های قهوه آسیاب شده، 50 گرم در هر 200 میلی لیتر آب

طرز تهیه قهوه با دم سرد

مرحله 1

ابتدا از 50 گرم قهوه در هر 200 میلی لیتر آب استفاده کنید و سپس نسبت را تنظیم کنید تا نسبتی را که دوست دارید پیدا کنید.

مرحله 2

زمین ها را در سیستمی که خریداری کرده اید یا داخل کوزه قرار دهید. با آب سرد دم کنید، یا می توانید برای کمک به آزاد شدن طعم و مزه، آن را با آب گلدهی کنید و سپس آب سرد اضافه کنید.

مرحله 3

قبل از فیلتر کردن، بین 8 تا 24 ساعت اجازه دهید تا خاک دم بکشد.

مرحله 4

از طریق فیلتر سیستم یا از طریق فیلترهای پارچه ای یا کاغذی فیلتر کنید.

مرحله 5

آن را با آب گرم یا سرد و یا شیر/خامه به مقداری که دوست دارید رقیق کنید. یا از آن به عنوان پایه ای برای کوکتل ها یا در دستور العمل ها استفاده کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالاد لوبیا و سبزیجات
طرز تهیه سالاد لوبیا و سبزیجات
طرز تهیه سالاد لوبیا و سبزیجات : رژیم غذایی سرشار از...
طرز تهیه مرغ نرماندی
طرز تهیه مرغ نرماندی
طرز تهیه مرغ نرماندی : این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی...
طرز تهیه خوراک جوجه
طرز تهیه خوراک جوجه
طرز تهیه خوراک جوجه : دستور غذای گوشت مرغ ما را امتحان...
طرز تهیه چیکن استراگانوف
طرز تهیه چیکن استراگانوف
طرز تهیه چیکن استراگانوف : مرغ را با استیک تکه تکه...
طرز تهیه فیش اند چیپس
طرز تهیه فیش اند چیپس
طرز تهیه فیش اند چیپس : دستور العمل ما را برای ماهی...
طرز تهیه بستنی موز
طرز تهیه بستنی موز
طرز تهیه بستنی موز : این بستنی موز سریع را درست کنید،...
طرز تهیه تارت بانوفی
طرز تهیه تارت بانوفی
طرز تهیه تارت بانوفی :این پای بانوفی را درست کنید،...
طرز تهیه چیزکیک بانوفی
طرز تهیه چیزکیک بانوفی
طرز تهیه چیزکیک بانوفی : این چیزکیک بانوفی چشمگیر را...
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی : این دستور العمل چیزکیک سیب...
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته : این نئوپولیتن گیلاس و...