وبلاگ

طرز تهیه آیس لاته

طرز تهیه آیس لاته : دستور پخت لاته سرد خانگی ما را امتحان کنید، سپس نحوه تهیه قهوه سرد، به علاوه نوشیدنی های خنک کننده بیشتر مانند قهوه سرد، چای سرد، چای لاته سرد و اسموتی توت را بررسی کنید.

اسپرسو را برای نوشیدنی سرد خود با استفاده از انتخاب های آزمایش شده و آزمایش شده ما از بهترین دستگاه های قهوه از جمله بهترین دستگاه های اسپرسوساز و بهترین دستگاه های قهوه ساز با استفاده از غلاف های قهوه سازگار با محیط زیست درست کنید.

نکاتی برای تهیه لاته سرد عالی

این نکات را دنبال کنید تا آن را به درستی انجام دهید، و همچنین برخی از پیچش های سرگرم کننده را امتحان کنید:

اول از همه، یک دم کرده بسیار قوی درست کنید تا پس از اضافه کردن یخ، رقت آن را جبران کنید. از طرف دیگر، سعی کنید از شب قبل قهوه درست کنید (یا از قهوه باقی مانده استفاده کنید) و آن را در قالب های یخ منجمد کنید تا هنگام دم کردن به آن اضافه کنید.
هنگام شیرین کردن قهوه سرد، آب سرد حل شدن شکر را سخت می کند، بنابراین سعی کنید یک شربت شکر درست کنید تا به نوشیدنی اضافه کنید. یا برای لذت بیشتر، یک حبه شیر تغلیظ شده یا حتی یک پیمانه بستنی اضافه کنید.
ما همچنین دوست داریم اسپرسو را با آب مقوی مخلوط کنیم تا چیزی معرق و سبک باشد.
برای طعم های مختلف، سعی کنید از شیرهای گیاهی مانند نارگیل و بادام – فندق بسیار خوشمزه استفاده کنید – یا کمی جوز هندی یا دارچین به آن اضافه کنید.

طرز تهیه آیس لاته

طرز تهیه آیس لاته

مواد مورد نیاز

1 کپسول قهوه اسپرسو
1 قاشق چایخوری (یا به مزه) شکر قهوه ای
یک شیر پاشیده بزرگ
نصف لیوان یخ

مرحله 1

یک قهوه کافه یا اسپرسو قوی دم کنید و شکر را در حالی که هنوز داغ است به آن اضافه کنید (در غیر این صورت قهوه وقتی سرد است طعم بسیار تلخی دارد). مقدار زیادی شیر اضافه کنید، مخلوط کنید و در یک لیوان بلند روی یخ بریزید. اگر دوست دارید، مقداری از لیکور قهوه مورد علاقه خود را اضافه کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...