وبلاگ

طرز تهیه لاته نان زنجبیلی

طرز تهیه لاته نان زنجبیلی : به دنبال دستور پخت لاته شیرینی زنجبیلی هستید؟ دستور غذای باریستا سلست وونگ را امتحان کنید، سپس لاته ادویه دار کدو تنبل، لاته زردچوبه و قهوه بیلیس را بررسی کنید.

هوس نان زنجبیلی بیشتر دارید؟ دستور العمل های شیرینی زنجبیلی ساده و کلاسیک ما را بررسی کنید.

سلست می‌گوید: “این یک قهوه زمستانی سرگرم‌کننده است زیرا مملو از ادویه‌های گرم‌کننده است. می‌توانید شربت زنجبیل طعم‌دار را در سوپرمارکت خود بخرید یا تعداد زیادی از آن‌ها به صورت آنلاین وجود دارد. داشتن آن در کمد خوب است و می‌توان از آن برای تهیه اسموتی استفاده کرد. یا سس های دسر. اگر می خواهید خودتان شربت درست کنید، در اینجا یک دستور و روش سریع و آسان است.”

اسپرسوی خود را با استفاده از بهترین غلاف قهوه قابل کمپوست و استفاده مجدد از Celeste تهیه کنید. ما همچنین بهترین دستگاه های قهوه، از جمله بهترین دستگاه های دانه به فنجان، بهترین دستگاه های غلاف قهوه و بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را امتحان کرده ایم.

طرز تهیه لاته نان زنجبیلی

مواد تشکیل دهنده

½ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
¼ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
یک جوز هندی آسیاب شده کوچک
1 قاشق چایخوری (یا بیشتر به سلیقه) شکر قهوه ای نرم
2 قطره اسانس یا عصاره وانیل
60 میلی لیتر اسپرسو دوتایی
شیر دلخواه 250 میلی لیتر
برای سرو خامه فرم گرفته وگان
برای پاشیدن بیسکویت زنجبیلی خرد شده

طرز تهیه لاته نان زنجبیلی

مرحله 1

زنجبیل، دارچین، جوز هندی، شکر و وانیل آسیاب شده را در یک لیوان یا فنجان 300 میلی لیتری بریزید. اسپرسو را اضافه کنید و مواد را در خمیر شربتی مرطوب مخلوط کنید (یا می توانید از یک قطره آب جوش یا شیر داغ برای کمک به حل شدن شکر استفاده کنید).

مرحله 2

شیر خود را بخارپز کنید اگر از چوب بخار یا کف‌ساز شیر استفاده نمی‌کنید (بهترین کف‌کننده‌های شیر را در اینجا امتحان کنید) می‌توانید مقداری شیر را در قابلمه یا مایکروویو گرم کنید و در فرنچ پرس قرار دهید. با احتیاط فیلتر را در یک حرکت بالا/پایین فرو کنید تا هوا را از شیر داغ عبور دهید تا شیر کف کند.

مرحله 3

شیر بافت گرم شده را در فنجان خود بریزید تا شربت با شیر مخلوط شود. مقداری خامه فرم گرفته را روی آن بریزید و با زنجبیل و/یا دارچین بپاشید. مقداری بیسکویت زنجبیلی له شده را روی آن اضافه کنید تا طعم زنجبیلی بیشتری داشته باشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...