وبلاگ

طرز تهیه لاته نان زنجبیلی

طرز تهیه لاته نان زنجبیلی : به دنبال دستور پخت لاته شیرینی زنجبیلی هستید؟ دستور غذای باریستا سلست وونگ را امتحان کنید، سپس لاته ادویه دار کدو تنبل، لاته زردچوبه و قهوه بیلیس را بررسی کنید.

هوس نان زنجبیلی بیشتر دارید؟ دستور العمل های شیرینی زنجبیلی ساده و کلاسیک ما را بررسی کنید.

سلست می‌گوید: “این یک قهوه زمستانی سرگرم‌کننده است زیرا مملو از ادویه‌های گرم‌کننده است. می‌توانید شربت زنجبیل طعم‌دار را در سوپرمارکت خود بخرید یا تعداد زیادی از آن‌ها به صورت آنلاین وجود دارد. داشتن آن در کمد خوب است و می‌توان از آن برای تهیه اسموتی استفاده کرد. یا سس های دسر. اگر می خواهید خودتان شربت درست کنید، در اینجا یک دستور و روش سریع و آسان است.”

اسپرسوی خود را با استفاده از بهترین غلاف قهوه قابل کمپوست و استفاده مجدد از Celeste تهیه کنید. ما همچنین بهترین دستگاه های قهوه، از جمله بهترین دستگاه های دانه به فنجان، بهترین دستگاه های غلاف قهوه و بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را امتحان کرده ایم.

طرز تهیه لاته نان زنجبیلی

مواد تشکیل دهنده

½ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
¼ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
یک جوز هندی آسیاب شده کوچک
1 قاشق چایخوری (یا بیشتر به سلیقه) شکر قهوه ای نرم
2 قطره اسانس یا عصاره وانیل
60 میلی لیتر اسپرسو دوتایی
شیر دلخواه 250 میلی لیتر
برای سرو خامه فرم گرفته وگان
برای پاشیدن بیسکویت زنجبیلی خرد شده

طرز تهیه لاته نان زنجبیلی

مرحله 1

زنجبیل، دارچین، جوز هندی، شکر و وانیل آسیاب شده را در یک لیوان یا فنجان 300 میلی لیتری بریزید. اسپرسو را اضافه کنید و مواد را در خمیر شربتی مرطوب مخلوط کنید (یا می توانید از یک قطره آب جوش یا شیر داغ برای کمک به حل شدن شکر استفاده کنید).

مرحله 2

شیر خود را بخارپز کنید اگر از چوب بخار یا کف‌ساز شیر استفاده نمی‌کنید (بهترین کف‌کننده‌های شیر را در اینجا امتحان کنید) می‌توانید مقداری شیر را در قابلمه یا مایکروویو گرم کنید و در فرنچ پرس قرار دهید. با احتیاط فیلتر را در یک حرکت بالا/پایین فرو کنید تا هوا را از شیر داغ عبور دهید تا شیر کف کند.

مرحله 3

شیر بافت گرم شده را در فنجان خود بریزید تا شربت با شیر مخلوط شود. مقداری خامه فرم گرفته را روی آن بریزید و با زنجبیل و/یا دارچین بپاشید. مقداری بیسکویت زنجبیلی له شده را روی آن اضافه کنید تا طعم زنجبیلی بیشتری داشته باشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه بیف بورگینیون فرانسوی
طرز تهیه بیف بورگینیون فرانسوی
طرز تهیه بیف بورگینیون فرانسوی : بیف بورگینیون یک خورش...
طرز تهیه سوکا با سا تارتیناد فرانسوی
طرز تهیه سوکا با سا تارتیناد فرانسوی
طرز تهیه سوکا با سا تارتیناد فرانسوی : این دستور پخت...
طرز تهیه ستویز ماکارونید فرانسوی
طرز تهیه ستویز ماکارونید فرانسوی
طرز تهیه ستویز ماکارونید فرانسوی : فلیسیتی کلوک، نویسنده...
طرز تهیه استیک باوت
طرز تهیه استیک باوت
طرز تهیه استیک باوت : این استیک بابت را در خانه درست...
طرز تهیه تخم‌مرغ و کوکوت فرانسوی
طرز تهیه تخم‌مرغ و کوکوت فرانسوی
طرز تهیه تخم‌مرغ و کوکوت فرانسوی : دستور العمل تخم...
طرز تهیه نان بریوش
طرز تهیه نان بریوش
طرز تهیه نان بریوش : این دستور پخت بریوش را امتحان...
طرز تهیه تارتفلت فرانسوی
طرز تهیه تارتفلت فرانسوی
طرز تهیه تارتفلت فرانسوی : این تارتفلت چشمگیر را در...
طرز تهیه نان شکلاتی فرانسوی
طرز تهیه نان شکلاتی فرانسوی
طرز تهیه نان شکلاتی فرانسوی : با استفاده از دستور العمل...
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی : این سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی...
طرز تهیه نان تست فرانسوی
طرز تهیه نان تست فرانسوی
طرز تهیه نان تست فرانسوی : خودتان را با این نان تست...