وبلاگ

طرز تهیه لاته کدوحلوایی

طرز تهیه لاته کدوحلوایی : به دنبال دستور العمل لاته ادویه کدو تنبل هستید؟ راهنمای گام به گام باریستا سلست وونگ را امتحان کنید، سپس لاته شیرینی زنجبیلی، لاته زردچوبه، لاته سرد و لاته یخ کارامل ما را بررسی کنید.

طرز تهیه لاته ادویه کدو حلوایی

سلست می‌گوید: “لاته ادویه کدو حلوایی قطعاً یک نوشیدنی محبوب در ماه اکتبر و نوامبر است. می‌توانید یک شربت ادویه کدو تنبل طعم‌دار را در سوپرمارکت خود بخرید یا تعداد زیادی از آنها آنلاین است. اما همچنین، می‌توانید از یک شربت ساده یا شربت وانیل نیز استفاده کنید. می خواهید شربت وانیل خود را درست کنید، در زیر یک دستور و روش سریع و آسان آورده شده است.

اسپرسوی خود را برای این قهوه با استفاده از بهترین غلاف قهوه قابل کمپوست و استفاده مجدد از Celeste درست کنید. ما همچنین بهترین دستگاه های قهوه، از جمله بهترین دستگاه های دانه به فنجان، بهترین دستگاه های غلاف قهوه و بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را امتحان کرده ایم.

طرز تهیه لاته کدوحلوایی

دستور تهیه لاته ادویه کدو تنبل

مواد تشکیل دهنده

60 میلی لیتر اسپرسو
2 قاشق غذاخوری کدو حلوایی پوره شده (از قوطی)
شیر (200 میلی لیتر
دارچین یا جوز هندی، برای پاشیدن
چوب دارچین (اختیاری)
شربت ساده
60 میلی لیتر آب
شکر کپسول 30 گرم
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه لاته کدوحلوایی

مرحله 1

برای تهیه شربت ساده، آب، شکر و عصاره وانیل را در قابلمه بریزید و بجوشانید تا شکر حل شود.

مرحله 2

از 25 میلی لیتر شربت استفاده کنید و در لیوان بریزید. اسپرسو (تقریباً 60 میلی لیتر) را با استفاده از دستگاه اسپرسوساز (به بالا مراجعه کنید) یا روش دلخواه خود اضافه کنید.

مرحله 3

کدو حلوایی پوره شده را به همراه شیر به ظرف شیر اضافه کرده و بخارپز کنید. اگر از دستگاه کف ساز شیر استفاده می کنید، می توانید آن را نیز به آن اضافه کنید. فقط مطمئن شوید که پوره واقعا صاف است.

مرحله 4

شیر بافت گرم شده خود را داخل اسپرسو و شربت بریزید. با دارچین یا جوز هندی بپاشید و با چوب دارچین روی لیوان خود را تزئین کنید (برای جلوه بیشتر می توانید انتهای آن را با مشعل دمنده آشپزخانه بشویید). (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...