وبلاگ

طرز تهیه لاته کدوحلوایی

طرز تهیه لاته کدوحلوایی : به دنبال دستور العمل لاته ادویه کدو تنبل هستید؟ راهنمای گام به گام باریستا سلست وونگ را امتحان کنید، سپس لاته شیرینی زنجبیلی، لاته زردچوبه، لاته سرد و لاته یخ کارامل ما را بررسی کنید.

طرز تهیه لاته ادویه کدو حلوایی

سلست می‌گوید: “لاته ادویه کدو حلوایی قطعاً یک نوشیدنی محبوب در ماه اکتبر و نوامبر است. می‌توانید یک شربت ادویه کدو تنبل طعم‌دار را در سوپرمارکت خود بخرید یا تعداد زیادی از آنها آنلاین است. اما همچنین، می‌توانید از یک شربت ساده یا شربت وانیل نیز استفاده کنید. می خواهید شربت وانیل خود را درست کنید، در زیر یک دستور و روش سریع و آسان آورده شده است.

اسپرسوی خود را برای این قهوه با استفاده از بهترین غلاف قهوه قابل کمپوست و استفاده مجدد از Celeste درست کنید. ما همچنین بهترین دستگاه های قهوه، از جمله بهترین دستگاه های دانه به فنجان، بهترین دستگاه های غلاف قهوه و بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را امتحان کرده ایم.

طرز تهیه لاته کدوحلوایی

دستور تهیه لاته ادویه کدو تنبل

مواد تشکیل دهنده

60 میلی لیتر اسپرسو
2 قاشق غذاخوری کدو حلوایی پوره شده (از قوطی)
شیر (200 میلی لیتر
دارچین یا جوز هندی، برای پاشیدن
چوب دارچین (اختیاری)
شربت ساده
60 میلی لیتر آب
شکر کپسول 30 گرم
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه لاته کدوحلوایی

مرحله 1

برای تهیه شربت ساده، آب، شکر و عصاره وانیل را در قابلمه بریزید و بجوشانید تا شکر حل شود.

مرحله 2

از 25 میلی لیتر شربت استفاده کنید و در لیوان بریزید. اسپرسو (تقریباً 60 میلی لیتر) را با استفاده از دستگاه اسپرسوساز (به بالا مراجعه کنید) یا روش دلخواه خود اضافه کنید.

مرحله 3

کدو حلوایی پوره شده را به همراه شیر به ظرف شیر اضافه کرده و بخارپز کنید. اگر از دستگاه کف ساز شیر استفاده می کنید، می توانید آن را نیز به آن اضافه کنید. فقط مطمئن شوید که پوره واقعا صاف است.

مرحله 4

شیر بافت گرم شده خود را داخل اسپرسو و شربت بریزید. با دارچین یا جوز هندی بپاشید و با چوب دارچین روی لیوان خود را تزئین کنید (برای جلوه بیشتر می توانید انتهای آن را با مشعل دمنده آشپزخانه بشویید). (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...