وبلاگ

طرز تهیه لاته زردچوبه

طرز تهیه لاته زردچوبه : این لاته زردچوبه را برای صبحانه درست کنید، سپس چای لاته، لاته ادویه کدو تنبل و لاته شیرینی زنجبیلی، به علاوه دستور العمل های زردچوبه را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
  • ⅛ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • ⅛ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • یک عدد هل آسیاب شده
  • 2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای یا شربت افرا
  • 200 میلی لیتر شیر بدون لبنیات به سبک باریستا (جو دوسر یا بادام خوب عمل می کند)

زردچوبه یک ادویه پررنگ و نارنجی طلایی است که به دلیل رنگ، طعم و مواد مغذی به غذاها معروف است. زردچوبه که یکی از خویشاوندان زنجبیل است، از ریزوم (ریشه) یک گیاه بومی آسیایی می آید و صدها سال است که در آشپزی استفاده می شود. همچنین در طب سنتی آیورودا و سایر اشکال طب سنتی در چین و هند استفاده شده است.

مری ایو براون، متخصص تغذیه/تغذیه بالینی انکولوژی در جانز هاپکینز، اطلاعاتی در مورد فواید زردچوبه برای سلامتی، نحوه استفاده از آن در آشپزی و دو دستور العمل حاوی ادویه ارائه می دهد.

طرز تهیه لاته زردچوبه

زردچوبه برای چیست؟

ماده فعال زردچوبه یک ترکیب طبیعی (پلی فنول) به نام کورکومین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

کورکومین فعالیت‌های بیولوژیکی زیادی دارد که همه آن‌ها قابل درک نیستند. مانند سایر غذاهای رنگارنگ گیاهی، زردچوبه سرشار از مواد مغذی گیاهی است که ممکن است با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد (آلودگی، نور خورشید) و محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب، از بدن محافظت کند. رژیم های غذایی غنی از غذاهای گیاهی با پیشگیری از بیماری های پزشکی مانند سرطان و بیماری های قلبی مرتبط است.

براون می‌گوید: «هر کسی که سعی در مدیریت التهاب دارد، می‌تواند از افزودن مقداری زردچوبه به غذاهای خود سود ببرد.» او به شرایط التهابی مانند آرتریت و سایر اختلالات مفصلی، کولیت، آلرژی و عفونت اشاره می کند.

طرز تهیه لاته زردچوبه

مرحله 1

همه مواد را داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم هم بزنید تا دم بکشد. پس از گرم شدن، آن را از روی حرارت بردارید و به شدت هم بزنید تا کف روی شیر ایجاد شود یا در صورت داشتن کف کننده شیر از آن استفاده کنید.

مرحله 2

بچشید و در صورت تمایل شکر یا شربت افرا بیشتری اضافه کنید. یک لیوان یا فنجان ضد حرارت را با آب جوش بشویید تا گرم شود، سپس لاته را در آن بریزید و سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...