طرز تهیه چایی لاته : از یک فنجان چای لاته معطر لذت ببرید، سپس کاراک چای، شکلات داغ، تخم مرغ، وگان سیاه روسی و کوکتل های کریسمس دیگر را بررسی کنید.
برای نوشیدنیهای بیشتر مبتنی بر چای، چای لاته فندقی سرد و چای روسی سفید ما را امتحان کنید. یا چیزی متفاوت را با لاته زردچوبه پر جنب و جوش ما امتحان کنید. پس از آن، راهنمای ما در مورد نحوه انجام لاته آرت را بخوانید.
مواد تشکیل دهنده
2 عدد چوب دارچین
8 دانه فلفل سیاه کامل
1 بادیان ستاره ای
3 عدد میخک
یک تکه زنجبیل به اندازه انگشت شست، برش خورده
3-4 کیسه چای سیاه
500 میلی لیتر شیر بادام یا سایر گیاهان
2-3 قاشق غذاخوری شربت افرا
طرز تهیه چایی لاته
مرحله 1
ادویه ها را در ماهیتابه خشک تفت دهید تا معطر شوند. 500 میلی لیتر آب و زنجبیل را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه به آرامی بجوشانید. از روی حرارت بردارید و چای کیسه ای را اضافه کنید. 10 دقیقه دم کنید، سپس چای کیسه ای و ادویه ها را صاف کنید.
مرحله 2
شیر را با شربت افرا به آرامی گرم کنید (برای اینکه شیر کف کند، ابتدا شیر را قبل از حرارت دادن در مخلوط کن بریزید). چای را بین لیوان ها تقسیم کنید، سپس شیر را با مقداری کف اضافه کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949