وبلاگ

طرز تهیه چای کاراک

طرز تهیه چای کاراک : این کاراک چای را درست کنید، سپس دستور العمل های چای چای زردچوبه، چای لاته و دیگر چای بعد از ظهر را بررسی کنید.

نویسنده دستور غذا Urvashi Roe می گوید: «تهیه چای یک سرگرمی است. یا همانطور که در خانواده من می گوییم «گذر زمان». به محض اینکه دوستان یا خانواده از در وارد شوند، همیشه اولین کاری است که باید شروع کرد. وقتی زنگ در به صدا درآمد، وظیفه من این بود که سریعاً چای را برای چند نفر مشخص کنم و سپس برای درست کردنش سریع وارد آشپزخانه شوم. با این حال، برای پدرم، چای درست کردن یک آیین است. هر روز صبح پس از ادای نماز، کراک چای خود را درست می کند – چای مقوی با ادویه های گرم کننده برای روشن کردن بدن و شروع روز. همیشه در خلوت انجام می شد و تا زمانی که او تمام نمی شد جرات ورود به آشپزخانه را نداشتم. وقتی صدای غر زدن را شنیدم، فهمیدم که ورود امن است.»

طرز تهیه چایی کاراک

کتاب Urvashi’s Biting Biting در تمامی کتابفروشی های خوب و آنلاین موجود است. Urvashi را در توییتر و اینستاگرام UrvashiRoe@ دنبال کنید.

دستور تهیه چای کاراک

مواد مورد نیاز

200 میلی لیتر شیر پر چرب
2 قاشق غذاخوری شکر، کم و بیش به سلیقه شما
¼ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
¼ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
هل آسیاب شده ¼ قاشق چایخوری
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه ریز آسیاب شده
کمی جوز هندی آسیاب شده
1 چای کیسه ای، آسام یا صبحانه انگلیسی
خامه تکی 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه چای کاراک

مرحله 1

شیر و 200 میلی‌لیتر آب را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید تا دم بکشد. شکر و ادویه ها را اضافه کنید سپس به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله 2

چای کیسه ای را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید یا هم بزنید تا شیر شروع به غلیظ شدن کند. شما باید تمام مدت مراقب آن باشید، در غیر این صورت ممکن است شیر بجوشد. هرچه رنگ تیره‌تر باشد، چای شما «کاراک» (یا قوی‌تر) می‌شود، بنابراین چای کیسه‌ای را مطابق با اولویت خود بردارید.

مرحله 3

همانطور که شیر در تابه شروع به بلند شدن کرد، حرارت را خاموش کنید و در صورت استفاده، خامه را هم بزنید تا بافت خامه‌ای داشته باشد. به هم زدن چای ادامه دهید تا چای سرد شود تا از تشکیل پوست جلوگیری شود، سپس در یک لیوان بزرگ یا دو لیوان بریزید. تا داغ است آن را بجوشانید! (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...