وبلاگ

طرز تهیه چای ماسالا

طرز تهیه چای ماسالا : چای ماسالا را امتحان کنید، سپس دستور چای لاته، نان موز ادویه دار چای و چای لاته سرد را بررسی کنید.

می توانید این گیاه وگان را با استفاده از شیر جایگزین مانند جو، بادام یا سویا درست کنید. اگر فقط چای برگ دارید، می توانید به جای آن از 3 قاشق غذاخوری چای آسام استفاده کنید.

نحوه نگهداری چای ماسالا

بهترین فورا نوشیدند. می توانید مخلوط چای را تا 3 ماه در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. مقدار مخلوط ادویه را مطابق با ترجیحات خود تغییر دهید، در صورت تمایل هل، دانه فلفل، زنجبیل یا دارچین بیشتری اضافه کنید.

طرز تهیه چای ماسالا

فواید چایی ماسالا

التهاب را کاهش می دهد

ادویه های زیادی در تهیه این نوشیدنی استفاده می شود که معمولاً چای ماسالا نامیده می شود که برجسته ترین آن زنجبیل است. در نتیجه، چای ماسالا دارای خواص ضد التهابی قوی است. محققان تاثیر مثبت زنجبیل بر بدن انسان را ثابت کرده اند. یکی دیگر از مواد مورد استفاده در چای ماسالا میخک است. به طور گسترده ای به عنوان مسکن استفاده می شود زیرا التهاب را کاهش می دهد.

ایمنی را تقویت می کند

چای ماسالا از آنجایی که حاوی دارچین و میخک است برای سیستم ایمنی بدن مفید است. هنگامی که این دو ترکیب با هم استفاده می شوند، اثر دارویی یکدیگر را افزایش می دهند. نقش هم افزایی آنها خط دفاعی ایجاد می کند که اجازه نمی دهد عفونت ها سیستم ایمنی را تضعیف کنند. می توان استدلال کرد که چای ماسالا دارای خاصیت دارویی است.

به هضم غذا کمک می کند

مواد به کار رفته در چای ماسالا از جمله الایچی، تولسی و میخک به فرآیند هضم کمک می کند. هنگامی که زنجبیل را به مخلوط اضافه می کنید، تأثیر آن حتی عمیق تر می شود. اثری شاداب و آرام بخش بر بدن دارد. اگر با هضم غذا مشکل دارید، حتما چای ماسالا را با الایچی بنوشید زیرا تولید بزاق را افزایش می دهد.

دستور تهیه چای ماسالا

مواد مورد نیاز

1 قاشق چایخوری میخک کامل
غلاف هل سبز 1 قاشق غذاخوری
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
زنجبیل 5 سانتی متری، پوست کنده و تقریباً خرد شده
4 چای کیسه ای صبحانه انگلیسی یا آسام
1 چوب دارچین
شکر کپسول 50 گرم
500 میلی لیتر شیر کامل

 

طرز تهیه چای ماسالا

مرحله 1

میخک، هل و دانه فلفل را با هاون و هاون خرد کنید. همراه با زنجبیل، چای و دارچین در یک قابلمه بریزید. آن را به جوش آورید، روی آن را بپوشانید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

مرحله 2

شکر و شیر را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر با درب بجوشانید. از روی حرارت بردارید، درب ظرف را بگذارید و بگذارید 10 دقیقه دیگر دم بکشد.

مرحله 3

در صورت تمایل می توانید مقداری شکر اضافه کنید تا مزه دار شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری : این بهتر...