وبلاگ

طرز تهیه چای ماسالا

طرز تهیه چای ماسالا : چای ماسالا را امتحان کنید، سپس دستور چای لاته، نان موز ادویه دار چای و چای لاته سرد را بررسی کنید.

می توانید این گیاه وگان را با استفاده از شیر جایگزین مانند جو، بادام یا سویا درست کنید. اگر فقط چای برگ دارید، می توانید به جای آن از 3 قاشق غذاخوری چای آسام استفاده کنید.

نحوه نگهداری چای ماسالا

بهترین فورا نوشیدند. می توانید مخلوط چای را تا 3 ماه در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. مقدار مخلوط ادویه را مطابق با ترجیحات خود تغییر دهید، در صورت تمایل هل، دانه فلفل، زنجبیل یا دارچین بیشتری اضافه کنید.

طرز تهیه چای ماسالا

فواید چایی ماسالا

التهاب را کاهش می دهد

ادویه های زیادی در تهیه این نوشیدنی استفاده می شود که معمولاً چای ماسالا نامیده می شود که برجسته ترین آن زنجبیل است. در نتیجه، چای ماسالا دارای خواص ضد التهابی قوی است. محققان تاثیر مثبت زنجبیل بر بدن انسان را ثابت کرده اند. یکی دیگر از مواد مورد استفاده در چای ماسالا میخک است. به طور گسترده ای به عنوان مسکن استفاده می شود زیرا التهاب را کاهش می دهد.

ایمنی را تقویت می کند

چای ماسالا از آنجایی که حاوی دارچین و میخک است برای سیستم ایمنی بدن مفید است. هنگامی که این دو ترکیب با هم استفاده می شوند، اثر دارویی یکدیگر را افزایش می دهند. نقش هم افزایی آنها خط دفاعی ایجاد می کند که اجازه نمی دهد عفونت ها سیستم ایمنی را تضعیف کنند. می توان استدلال کرد که چای ماسالا دارای خاصیت دارویی است.

به هضم غذا کمک می کند

مواد به کار رفته در چای ماسالا از جمله الایچی، تولسی و میخک به فرآیند هضم کمک می کند. هنگامی که زنجبیل را به مخلوط اضافه می کنید، تأثیر آن حتی عمیق تر می شود. اثری شاداب و آرام بخش بر بدن دارد. اگر با هضم غذا مشکل دارید، حتما چای ماسالا را با الایچی بنوشید زیرا تولید بزاق را افزایش می دهد.

دستور تهیه چای ماسالا

مواد مورد نیاز

1 قاشق چایخوری میخک کامل
غلاف هل سبز 1 قاشق غذاخوری
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
زنجبیل 5 سانتی متری، پوست کنده و تقریباً خرد شده
4 چای کیسه ای صبحانه انگلیسی یا آسام
1 چوب دارچین
شکر کپسول 50 گرم
500 میلی لیتر شیر کامل

 

طرز تهیه چای ماسالا

مرحله 1

میخک، هل و دانه فلفل را با هاون و هاون خرد کنید. همراه با زنجبیل، چای و دارچین در یک قابلمه بریزید. آن را به جوش آورید، روی آن را بپوشانید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

مرحله 2

شکر و شیر را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر با درب بجوشانید. از روی حرارت بردارید، درب ظرف را بگذارید و بگذارید 10 دقیقه دیگر دم بکشد.

مرحله 3

در صورت تمایل می توانید مقداری شکر اضافه کنید تا مزه دار شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...