وبلاگ

طرز تهیه چای ماسالا

طرز تهیه چای ماسالا : چای ماسالا را امتحان کنید، سپس دستور چای لاته، نان موز ادویه دار چای و چای لاته سرد را بررسی کنید.

می توانید این گیاه وگان را با استفاده از شیر جایگزین مانند جو، بادام یا سویا درست کنید. اگر فقط چای برگ دارید، می توانید به جای آن از 3 قاشق غذاخوری چای آسام استفاده کنید.

نحوه نگهداری چای ماسالا

بهترین فورا نوشیدند. می توانید مخلوط چای را تا 3 ماه در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. مقدار مخلوط ادویه را مطابق با ترجیحات خود تغییر دهید، در صورت تمایل هل، دانه فلفل، زنجبیل یا دارچین بیشتری اضافه کنید.

طرز تهیه چای ماسالا

فواید چایی ماسالا

التهاب را کاهش می دهد

ادویه های زیادی در تهیه این نوشیدنی استفاده می شود که معمولاً چای ماسالا نامیده می شود که برجسته ترین آن زنجبیل است. در نتیجه، چای ماسالا دارای خواص ضد التهابی قوی است. محققان تاثیر مثبت زنجبیل بر بدن انسان را ثابت کرده اند. یکی دیگر از مواد مورد استفاده در چای ماسالا میخک است. به طور گسترده ای به عنوان مسکن استفاده می شود زیرا التهاب را کاهش می دهد.

ایمنی را تقویت می کند

چای ماسالا از آنجایی که حاوی دارچین و میخک است برای سیستم ایمنی بدن مفید است. هنگامی که این دو ترکیب با هم استفاده می شوند، اثر دارویی یکدیگر را افزایش می دهند. نقش هم افزایی آنها خط دفاعی ایجاد می کند که اجازه نمی دهد عفونت ها سیستم ایمنی را تضعیف کنند. می توان استدلال کرد که چای ماسالا دارای خاصیت دارویی است.

به هضم غذا کمک می کند

مواد به کار رفته در چای ماسالا از جمله الایچی، تولسی و میخک به فرآیند هضم کمک می کند. هنگامی که زنجبیل را به مخلوط اضافه می کنید، تأثیر آن حتی عمیق تر می شود. اثری شاداب و آرام بخش بر بدن دارد. اگر با هضم غذا مشکل دارید، حتما چای ماسالا را با الایچی بنوشید زیرا تولید بزاق را افزایش می دهد.

دستور تهیه چای ماسالا

مواد مورد نیاز

1 قاشق چایخوری میخک کامل
غلاف هل سبز 1 قاشق غذاخوری
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
زنجبیل 5 سانتی متری، پوست کنده و تقریباً خرد شده
4 چای کیسه ای صبحانه انگلیسی یا آسام
1 چوب دارچین
شکر کپسول 50 گرم
500 میلی لیتر شیر کامل

 

طرز تهیه چای ماسالا

مرحله 1

میخک، هل و دانه فلفل را با هاون و هاون خرد کنید. همراه با زنجبیل، چای و دارچین در یک قابلمه بریزید. آن را به جوش آورید، روی آن را بپوشانید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

مرحله 2

شکر و شیر را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر با درب بجوشانید. از روی حرارت بردارید، درب ظرف را بگذارید و بگذارید 10 دقیقه دیگر دم بکشد.

مرحله 3

در صورت تمایل می توانید مقداری شکر اضافه کنید تا مزه دار شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه مرغ نرماندی
طرز تهیه مرغ نرماندی
طرز تهیه مرغ نرماندی : این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی...
طرز تهیه خوراک جوجه
طرز تهیه خوراک جوجه
طرز تهیه خوراک جوجه : دستور غذای گوشت مرغ ما را امتحان...
طرز تهیه چیکن استراگانوف
طرز تهیه چیکن استراگانوف
طرز تهیه چیکن استراگانوف : مرغ را با استیک تکه تکه...
طرز تهیه فیش اند چیپس
طرز تهیه فیش اند چیپس
طرز تهیه فیش اند چیپس : دستور العمل ما را برای ماهی...
طرز تهیه بستنی موز
طرز تهیه بستنی موز
طرز تهیه بستنی موز : این بستنی موز سریع را درست کنید،...
طرز تهیه تارت بانوفی
طرز تهیه تارت بانوفی
طرز تهیه تارت بانوفی :این پای بانوفی را درست کنید،...
طرز تهیه چیزکیک بانوفی
طرز تهیه چیزکیک بانوفی
طرز تهیه چیزکیک بانوفی : این چیزکیک بانوفی چشمگیر را...
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی
طرز تهیه چیزکیک سیب تافی : این دستور العمل چیزکیک سیب...
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته
طرز تهیه بستنی گیلاس و پسته : این نئوپولیتن گیلاس و...
طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی
طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی
طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی : کیک یخچال یک کیک کلاسیک...